Κοινωνία

14/10/2019 - 12:15

Είδη πρώτης ανάγκης, βρεφικά τρόφιμα, γραφική ύλη σε μαθητές από το Δήμο Μυτιλήνης

Από τον Δήμο Μυτιλήνης επικεφαλής εταίρο της Κοινωνικής Σύμπραξης Λέσβου ανακοινώνεται ότι :

Συνεχίζοντας την υλοποίηση διανομών δωρεάν προϊόντων στους  δικαιούχους του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΤΕΒΑ, για τον μήνα Οκτώβριο προχωράμε στην διάθεση:

·        Ειδών πρώτης ανάγκης (τροφίμων- απορρυπαντικών ) αποκλειστικά  σε τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες ενταγμένων στο ΤΕΒΑ .

·        Βρεφικών τροφών σε δικαιούχους με τέκνα ανάλογης ηλικίας.

·        Γραφικής ύλης σε μαθητές Δημοτικού Γυμνασίου και Λυκείου, τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών ενταγμένων στο ΤΕΒΑ .

 

Οι δικαιούχοι των παραπάνω κατηγοριών θα λάβουν στο κινητό τους μήνυμα που θα τους κάνει γνωστή τις ώρες και τις ημέρες των διανομών.

Για τους δικαιούχους  δημότες των δύο Δήμων της Λέσβου που θα λάβουν το μήνυμα, η διανομή θα γίνει από τις αποθήκες μας στην ΕΨΥΠΑΛ - ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ  και  ώρες από  8.30 π.μ. έως 12.30 μ.μ. , την Τρίτη 15/10, Τετάρτη 16/10 και Πέμπτη 17/10/2019 .

 

 Οι ωφελούμενοι του ΚΕΑ- ΤΕΒΑ που επιθυμούν να παραλάβουν τα προϊόντα που δικαιούνται πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ  να έχουν μαζί τους αντίγραφο της αίτησης ΚΕΑ- ΤΕΒΑ, καθώς επίσης και την ταυτότητα τους.

(Παρακαλούνται, επίσης, να έχουν μαζί τους σακούλες πολλαπλών χρήσεων διότι για περιβαλλοντικούς λόγους δεν θα διατεθούν πλαστικές σακούλες μεταφοράς). 

Μοιράσου το άρθρο!