Κοινωνία

27/12/2012 - 14:32

Εκδίκαση προσφυγής εργαζομένων ΟΤΑ Λέσβου για τη διαθεσιμότητα - Συμπαράσταση από την ΑΔΕΔΥ Λέσβου

Εκδίκαση προσφυγής εργαζομένων ΟΤΑ Λέσβου για τη διαθεσιμότητα

&n

bsp;



Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Λέσβου με απόφαση του, μετά από συνεννόηση και με την Ομοσπονδία μας ΠΟΕ ΟΤΑ κηρύσσει στάση εργασίας την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου από τις 11.00 το πρωί έως τις 13.00 το μεσημέρι προκειμένου να συμμετάσχουν όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου Λέσβου στην συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τα δικαστήρια Μυτιλήνης, κατά την εκδίκαση της προσφυγής των υπαλλήλων ΙΔΑΧ του Δήμου Λέσβου κατά του νόμου της διαθεσιμότητας. 

Καλούμε επίσης όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία, τις δευτεροβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις του τόπου (Εργατικό Κέντρο, Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Λέσβου) να προχωρήσουν στην προκήρυξη στάσης εργασίας προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια.
 
Συνάδελφοι, συναδέλφισσες
Για να μην χάσουμε τη δουλειά μας, για να μην μας καταργήσουν τα τελευταία δικαιώματά μας, για να μην μας στερήσουν την ελπίδα για ζωή, μόνο ο δυναμικός, ενωτικός και μαζικός αγώνας μας είναι η απάντηση.
 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΕΝΕΤΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ

 


 

 
Α.Δ.Ε.Δ.Υ Μυτιλήνη:27/12/2012
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΛΕΣΒΟΥ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ
ΠΡΟΣ: Συλλόγους – Σωματεία Ν. Λέσβου 
 
Ο αγώνας των εργαζομένων συνεχίζεται ενάντια στις αποφάσεις των μνημονιακών κυβερνήσεων και της τρόϊκας, για τη διαδικασία ένταξης σε διαθεσιμότητα όλων των ΔΕ ΙΔΑΧ, των καθοριζόμενων από το σχετικό νόμο κλάδων.
Μετά τους συναδέλφους μας του Πανεπιστήμιου Αιγαίου τη σκυτάλη παίρνουν οι εργαζόμενοι ΟΤΑ Ν. Λέσβου.
Η Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος Λέσβου συμπαρίσταται στους εργαζόμενους που απειλούνται με διαθεσιμότητα. 
Καλούμε τα ΔΣ των συλλόγων – Σωματείων και τους εργαζόμενους αύριο, Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:00 στην συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τα δικαστήρια Μυτιλήνης, κατά την εκδίκαση της προσφυγής των υπαλλήλων ΙΔΑΧ του Δήμου Λέσβου κατά του νόμου της διαθεσιμότητας.
Εκτελεστική Γραμματεία Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Λέσβου

Μοιράσου το άρθρο!