Κοινωνία

29/11/2016 - 05:54

Εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Μυτιλήνης:«πρόληψη πτώσεων και βελτίωση ισορροπίας στην τρίτη ηλικία»

 

Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του  Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, κα Αναστασία Αντωνέλλη, κάνει γνωστά τα παρακάτω:

            Στα πλαίσια των δράσεων του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου,  στον τομέα της πρόληψης, διοργανώνουμε Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΡΟΠΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ», την Τετάρτη 30 Νοέμβρη 2016, στις 10 το πρωί, στο ΚΑΠΗ μας στην οδό Αλκαίου 18, στην Μυτιλήνη, με ομιλητή τον κ. Χρυσοβαλάντη Κοτοπούλη, φυσικοθεραπευτή.

          Προσκαλούμε τους  πολίτες, τα ηλικιωμένα άτομα και τις οικογένειες τους, στην εκδήλωση- ενημέρωση, σχετικά με την πρόληψη των πτώσεων και την βελτίωση της ισορροπίας στην Τρίτη ηλικία. 

 Η εκδήλωση απευθύνεται σε άτομα ηλικίας 55 ετών και άνω προκειμένου να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν πέραν των ηλικιωμένων ατόμων και άτομα μέσης ηλικίας, ώστε να επιτευχθεί η έγκαιρη ανίχνευση και διάγνωση περιστατικών, η διαμόρφωση υγιών στάσεων, συνηθειών και συμπεριφορών καθώς και η ενίσχυση του ρόλου της διαχείρισης των μη μεταδοτικών νοσημάτων και της αυτοφροντίδας.

 

Μοιράσου το άρθρο!