Κοινωνία

13/01/2023 - 16:00

Εμποδίστηκε ο πλειστηριασμός σπιτιού στη Μυτιλήνη - Για «κρυφτούλι» κάνει λόγο το Εργατικό Κέντρο

Εμποδίστηκε ο πλειστηριασμός

Συνεχίζουμε τον αγώνα για να ΜΗΝ πέσει κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη, για να μην μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, για να απαντήσουμε στην ακρίβεια 

Από νωρίς το πρωί μέλη της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λέσβου και άλλων εργατικών σωματείων, συνταξιουχικών σωματείων και νεολαίοι, βρέθηκαν έξω από το κτίριο που θα γινόταν ο πλειστηριασμός. 

Ο πλειστηριασμός δεν έγινε και ούτε πρόκειται να γίνει, δήλωσαν οι συγκεντρωμένοι. 

Η κυβέρνηση της ΝΔ, έχει τεράστιες ευθύνες που αντί να προστατεύει την πρώτη κατοικία των λαϊκών οικογενειών, αφήνει ανεξέλεγκτα τα funds και τους τοκογλύφους, να λυμαίνονται το βιός των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων. 

Έχει τεράστια ευθύνη ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου, που λέει… πως δεν ήξερε ποιο συμβολαιογραφικό γραφείο θα πραγματοποιήσει τον πλειστηριασμό (η συμβολαιογράφος που είχε αναλάβει την υπόθεση έχει βγει στην σύνταξη) πετώντας το μπαλάκι στον δικαστικό επιμελητή. Που με την σειρά του, δήλωνε, πως ούτε και αυτός γνωρίζει ποιος έχει αναλάβει την υπόθεση, υποδεικνύοντας την Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης ως αρμόδια να γνωρίζει. 

Αυτή τους η στάση δείχνει πως έχουν λερωμένη τη φωλιά τους και στο «κρυφτούλι» τους, δεν πρόκειται να παίξουμε.

Η στάση κυβέρνησης και θεσμών, που εν μέσω ακρίβειας αρπάζουν τα σπίτια του λαού μας, δεν πρόκειται να μένει αναπάντητη.  

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν τοκογλύφο, να βάλει χέρι στις λαϊκές κατοικίες. 

Μοιράσου το άρθρο!