Κοινωνία

30/03/2021 - 18:52

Επίσκεψη διαμαρτυρίας από τους απλήρωτους του δρόμου Καλλονής-Σιγρίου (video)

Επίσκεψη διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΑΚΤΩΡ  πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι της εταιρείας "Αίγιστος", οι οποίοι είναι απλήρωτοι απο τα Χριστούγεννα, για τις εργασίες στον δρόμο Καλλονής-Σιγρίου.

Το τελευταίο διάστημα, σωρεία προβλημάτων έχουν προκύψει για τον δρόμο Καλλονής-Σιγρίου, έναν οδικό άξονα ο οποίος μας ξεστομίζει τη φράση "νιός ήμουν και γέρασα" σε ό,τι αφορά την ολοκλήρωση του.

 

Απο τα Χριστούγεννα, 70 εργαζόμενοι της εταιρείας "Αίγιστος" είναι απλήρωτοι, μιας και η εταιρεία που έχει αναλάβει την υλοποίηση του δρόμου, δεν έχει τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις της προς τον υπεργολάβο. Έτσι, η διακοπή εργασιών αλλά και η αβεβαιότητα ήταν μονόδρομος.

Προ ημερών, είχαμε γράψει για "φως στο τούνελ" μιας και έδειχνε να υπάρχει νέα συμφωνία, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό εκ νέου.

Τελικά, οι εργαζόμενοι έφτασαν στα όρια τους.

Σε συνομιλία που είχαν με τον υπεύθυνο των γραφείων στην Καλλονή, τους διαβεβαίωσε πως τα χρήματα τους δεν θα χαθούν, και στο άμεσο επόμενο χρονικό διάστημα, θα τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες μιας και υπήρξε η αναταραχή των διοικητικών της εταιρείας "ΑΚΤΩΡ".

Οι εργαζόμενοι απάντησαν πως τίθεται πλέον θέμα επιβίωσης και υποχρεώσεων, ενώ έδωσαν μια νέα μικρή πίστωση χρόνου μέχρι να δουν τι θα γίνει στην συνέχεια.

Μοιράσου το άρθρο!