Κοινωνία

26/02/2024 - 20:12

Εργατικό Κέντρο: Όλοι στην απεργία και στις απεργιακές συγκεντρώσεις

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι περιοδείες σε χώρους δουλειάς, από τα μέλη του ΔΣ του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου και των Σωματείων, για να φτάσει το απεργιακό κάλεσμα παντού. 

Για την απεργία της Τετάρτης 28 Φλεβάρη, έχουν προγραμματιστεί απεργιακές συγκεντρώσεις στη Μυτιλήνη στην πλ. Σαπφούς στις 11 το πρωί και στην Καλλονή στο πάρκο απέναντι από το Δημοτικό Σχολείο στις 11 το πρωί. 

Σήμερα Δευτέρα, κλιμάκιο με επικεφαλής τον Φώτη Κολαρά πρόεδρο του Συνδικάτου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων και μέλος του ΔΣ του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, περιόδευσε στα εργοτάξια της προκυμαίας, στο πάρκο του ΙΚΑ και στον κόμβο της ΔΕΗ, καλώντας τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στην απεργία. 

Επίσης κλιμάκιο με επικεφαλής τον Μπάμπη Ντινενή γενικό γραμματέα του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου περιόδευσε σε γραφεία και καταστήματα στην Αεροπόρου Γιαναρέλλη. 

Τέλος, ο Γιάννης Ζαφειρίου πρόεδρος του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού μαζί με μέλη Σωματείων περιόδευσε στα Σούπερ Μάρκετ στην Καλλονή. 

 

Μοιράσου το άρθρο!