Κοινωνία

04/12/2013 - 17:48

Ευχαριστίες για την παράδοση τροφίμων και ρουχισμού στον Δήμο Λέσβου

Ως  Αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Προστασίας και Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου»,  σας ευχαριστώ θερμά όλους σας για την κοινωνική ευαισθησία που επιδείξατε για μια ακόμα φορά και που είμαι σίγουρη ότι θα συνεχίσετε να επιδεικνύετε για την ανακούφιση των απόρων δημοτών μας.
Στη συγκεκριμένη  περίπτωση, με τις ποσότητες  τροφίμων που  μας παραδώσατε, θα βοηθηθούν γύρω στις 200 οικογένειες που έχουν ανάγκη και είναι καταγεγραμμένες στο μητρώο απόρων Δημοτών μας, που συνέταξε η κοινωνική υπηρεσία του Ν.Π.Δ.Δ. μας.

Εκ μέρους όλων των οικογενειών, ένα μεγάλο «Εύγε» σε όλους σας  για την ανιδιοτελή  προσφορά σας, που υλοποιεί τα αδιαπραγμάτευτα  Προσκοπικά Ιδεώδη και συνεπικουρεί  στην προσπάθεια του Δήμου μας να είναι παρών στην ανάγκη των Δημοτών μας που πλήττονται από την άδικη φτωχοποίηση.
 Εύχομαι  υγεία σε όλους  σας  και να έχετε πάντα τη δυνατότητα να συνδράμετε στους συμπολίτες μας, αποδεικνύοντας ότι η Αλληλεγγύη  είναι βασικός πυλώνας  ύπαρξης μιας κοινωνίας.
 

Με τιμή Η Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. « Κ.Π.&Α.Δ.Λ.»

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΝΤΩΝΕΛΛΗ

Μοιράσου το άρθρο!