Κοινωνία

13/04/2024 - 20:49

Γέμισε σήμερα στην Καλλονή «Το καλάθι της Αγάπης» του Π.Τ. Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την στήριξη της δράσης «Σιτίζω»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Καλλονή η δράση «Το καλάθι της Αγάπης» του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο πλαίσιο της οποίας συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για την στήριξη της δράσης «Σιτίζω» της Εστίας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Σίτισης Καλλονής. Στο πλαίσιο της δράσης «Σιτίζω» ετοιμάζεται και διανέμεται δωρεάν φαγητό σε ευάλωτες οικογένειες & ανήμπορους συμπολίτες μας που διαμένουν στην περιοχή του Δήμου Δυτικής Λέσβου. 

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους συμπολίτες μας που γέμισαν σήμερα απλόχερα «Το Καλάθι της Αγάπης», καθώς και όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν στην δράση.

Ευχαριστούμε θερμά τα Σούπερ Μάρκετ «ΣΕΛΑΧΑΣ», «ΑΒ, «My Market» και «Μασούτης» που συνεργάστηκαν μαζί μας για τον σκοπό αυτό.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της Εστίας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Σίτισης Καλλονής για το θεάρεστο έργο τους.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συμπληρώνει φέτος 147 χρόνια αδιάκοπης εθελοντικής δράσης & προσφοράς βοήθειας προς τον συνάνθρωπο.  

Μοιράσου το άρθρο!