Κοινωνία

07/01/2014 - 14:21

Γεύμα για τους απόρους του Δήμου Λέσβου από τους Lions

Χθες Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014, ημέρα των Θεοφανείων, οι «LIONS Μυτιλήνης», παρέθεσαν γεύμα στους απόρους δικαιούχους σίτισης του Οργανισμού «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου».
    Τα μέλη του Συλλόγου των LIONS, υποδέχθηκαν η Αντιδήμαρχος, Αναστασία Αντωνέλλη και οι άποροι συνδημότες μας στις εγκαταστάσεις του ΚΑΠΗ, στην οδό Ερμού. Η κα Αντωνέλλη ευχαρίστησε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής και των απόρων δικαιούχων σίτισης του Οργανισμού, τους LIONS, για την βοήθεια που προσφέρουν τόσο συλλογικά, με την προσφορά του γεύματος, όσο και ατομικά ορισμένα  μέλη του Συλλόγου, όπως η δωρεά παιδιατρικών εμβολίων στο κοινωνικό ιατρείο του Οργανισμού, για τα ανασφάλιστα παιδιά, προ εβδομάδος, από κυρία - μέλος του Συλλόγου. Ευχήθηκε  Καλή Χρονιά, δύναμη και υγεία σε όλα τα μέλη, για να μπορούν να πραγματώνουν τους σκοπούς του Συλλόγου.

    Εκ μέρους των LIONS Λέσβου, ο κ. Χατζηχαλκιάς Μανώλης, Πρόεδρος του Συλλόγου, ευχήθηκε Καλή Χρονιά σε όλους τους παριστάμενους  και τόνισε ότι οι LIONS, την Κοινωνική Αλληλεγγύη την θεωρούν  απαραίτητο συστατικό μιας κοινωνίας και εργάζονται για αυτό.  Eυχήθηκε «καλή συνέχεια» στις προσπάθειες του Οργανισμού και της κας Αντωνέλλη, στο έργο της κοινωνικής πρόνοιας του Δήμου Λέσβου.

Μοιράσου το άρθρο!