Κοινωνία

07/12/2012 - 06:29

H Δυτική Λέσβος εκπέμπει σήμα κινδύνου

H Δυτική Λέσβος εκπέμπει σήμα κινδύνου

 

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012, στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής, Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων της Κεντρικής & Βορειοδυτικής Λέσβου υπό την Προεδρία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μηθύμνης κ.κ. Χρυσοστόμου και του Δημάρχου Λέσβου Δημήτρη Βουνάτσου, παρουσία του Αντιδημάρχου Βαγγέλη Γιαβάση, του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Καλλονής Χρ. Γώγου, της Νούλας Γιαννή (Ομάδα Εθελοντικής Δράσης) και Μαρίας Νικολάρα (εκπρόσωπος συλλόγου εργαζομένων Δ.Ο.Υ.).
Η ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΥΠΑΙΘΡΟΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ και με αφορμή το επικείμενο κλείσιμο στις 14/1/2013 της Δ.Ο.Υ. Καλλονής και του Ι.Κ.Α. Καλλονής εντός του Α’ εξαμήνου του 2013, παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό και δήλωσαν συμπαράσταση ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Ζερδελλής, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι : Χ. Καραπαναγιώτης, Β. Τεντόμας, ο τ. Βουλευτής Σ. Γαληνός, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Β. Παλαιολόγος, Δ. Κάσσιος, Ευστρ. Κυρατζής, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου Θρ. Καλογρίδης και ο Δικηγόρος και πολιτευτής ΑΝΕΞ. ΕΛΛ. Μ. Αρμενάκας.
Συζητήθηκε εκτενώς το θέμα της ερήμωσης της Λεσβιακής υπαίθρου και αποφασίστηκε να προχωρήσουν οι κάτοικοι σε αγωνιστικές κλιμακούμενες κινητοποιήσεις, από την προσεχή Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012.  
 

Μοιράσου το άρθρο!