Κοινωνία

27/12/2013 - 18:28

Χριστούγεννα με τους Προσκόπους της Λέσβου

Μια όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή για όλα τα παιδιά του χωριού τους αλλά και τους μεγάλους οργάνωσε το 5ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Μήθυμνας.

Από νωρίς το μεσημέρι της δεύτερης μέρας των Χριστουγέννων έως αργά το βράδυ μικροί και μεγάλοι έκαναν αναρρίχηση και ραπέλ στα απότομα βράχια πάνω από την έδρα του Συστήματος, βόλτες με άλογα, τοξοβολία. Ισορροπία σε ιμάντα, τσουβαλοδρομίες αλλά και μεζέδες. Ενώ οι μεγαλύτεροι γεύτηκανι ζεστό κρασί.

Στη διάρκεια της γιορτής παραδόθηκαν επίσης και τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από τα κάλαντα που είπαν τα παιδιά το περασμένο Σαββάτο, τρόφιμα για τους πολίτες του χωριού που δοκιμάζονται από την κρίση.

 

Οι Πρόσκοποι μέλη της 3ης Ομάδας Ναυτοπροσκόπων Μυτιλήνης πέρασαν χθες τη μέρα τους παρέα με τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Μικτό Κέντρο Διημέρευσης  και  Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρία  «Η Κυψέλη».

Οι Ναυτοπρόσκοποι ζωγράφισαν και έπαιξαν με τα φιλοξενούμενα στο Κέντρο παιδιά ενώ δεν παρέλειψαν να ανανεώσουν το ραντεβού τους την καινούργια χρονιά, στην Εστία των Ναυτοπροσκόπων στην οποία κάλεσαν τα παιδιά με αναπηρία να τους επισκεφθούν.

Μοιράσου το άρθρο!