Κοινωνία

27/04/2023 - 08:09

Η γυναίκα που έβαλε φωτιά στον σύζυγό της στη Μυτιλήνη μιλά πρώτη φορά

«Ήταν παρόρμηση της στιγμής, εξαιτίας της βίας που έχω υποστεί»

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε η 49χρονη στη Μυτιλήνη που κατηγορείται ότι περιέλουσε με βενζίνη και έβαλε φωτιά τον 58χρονο σύζυγό της της. «Ποτέ δε θέλησα να του κάνω κακό, ήταν μια παρόρμηση της στιγμής εξαιτίας της ψυχικής και σωματικής βίας που είχα υποστεί», είπε.

Για μια ατυχή συγκυρία έκανε λόγο η γυναίκα στη Μυτιλήνη που περιέλουσε με βενζίνη τον σύζυγό της και του έβαλε φωτιά και ξεκαθάρισε, μιλώντας στο Live News  του MEGA ότι δεν προσχεδίασε ποτέ την πράξη της, αλλά ήταν μια στιγμιαία παρόρμηση.

«Με απόλυτο σεβασμό στο πρόσωπο του συζύγου μου και τη δοκιμασία που περνά εξαιτίας μιας ατυχούς συγκυρίας, από μια παρόρμηση που μας έφερε όλους σε τραγική θέση, ωσάν να μην έχουμε βιώσει μέχρι τώρα ανείπωτο πόνο, ατελείωτη θλίψη και αφάνταστη στεναχώρια, προσπαθώντας να συνέλθω και εγώ η ίδια από το γεγονός το οποίο συντάραξε συθέμελα τον ψυχικό μου κόσμο, οφείλω να πω τα ακόλουθα χωρίς να προσπαθώ να εξασφαλίσω οποιοδήποτε αυτοδικαιολογητικό άλλοθι:

Ποτέ μα ποτέ δεν προαποφάσισα, δεν προσχεδίασα, δεν προμελέτησα, δεν επιβουλεύτηκα τη ζωή του συζύγου μου. Ποτέ δε θέλησα να του κάνω κακό, παρότι και εξ αιτίας του έχω βιώσει πολύ ψυχικό και σωματικό πόνο. Αυτό που συνέβη ήταν παρόρμηση της στιγμής, εξαιτίας της ανάρμοστης συμπεριφοράς και της ψυχικής και σωματικής βίας που είχα υποστεί.

«Δεν το είχε προσχεδιάσει», λέει η γυναίκα που έβαλε φωτιά στον σύζυγό της

Αμέσως η ίδια, συνειδητοποιώντας τον κίνδυνο, έσπευσα να κατασβέσω την πυρκαγιά, πράγμα που επέτυχα, με αποτέλεσμα να υποστώ εγκαύματα στα χέρια και το σώμα. Εύχομαι ολόψυχα περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον σύζυγό μου».

Η 49χρονη, μετά την απολογία της, κρίθηκε προφυλακιστέα. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην εκπομπή ο δικηγόρος της, τις επόμενες ημέρες θα θέσει αίτημα αποφυλάκισης με περιοριστικούς όρους, καθώς έχει ζητήσει ψυχιατρική εξέτασή της. 

Από την πλευρά του, το 58χρονο θύμα έχει διαφύγει τον κίνδυνο, όμως τα εγκαύματα σε όλο του το σώμα είναι πολύ σοβαρά και θα πρέπει να υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις.

 

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή:

Μοιράσου το άρθρο!