Κοινωνία

24/03/2016 - 07:19

Η μητέρα της Μίνας Αρναούτη μιλάει για τη μοναδική επιθυμία της κόρης της!

Η

μητέρα της Μίνας Αρναούτη, Νατάσα παραχωρεί συνέντευξη στην εφημερίδα Real News και μιλάει για την κατάσταση της υγείας της σήμερα, αφού από τις 18 Φεβρουαρίου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός μετά το ατύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.

Η Μίνα ήταν συνεπιβάτης στο τζιπ του τραγουδιστή, όπως και η Φρόσω Κυριάκου.

Η 29χρονη βρισκόταν σε καταστολή στην ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, οι γιατροί την ξύπνησαν, αλλά εκείνη δεν μπορούσε να ανταποκριθεί κι έτσι τέθηκε και πάλι σε καταστολή.

Η μητέρα της Νατάσα Αρναούτη δηλώνει στην εν λόγω εφημερίδα ότι η κόρη της Μίνα δεν είναι ακόμα σε θέση να δώσει κατάθεση στις αστυνομικές αρχές και εξομολογείται τη μοναδική επιθυμία του παιδιού της

«Ήθελε να φύγει να πάει στο σπίτι της. Είναι το μόνο πράγμα που είπε. Όλα τα άλλα δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Αφήστε το παιδί μου να γίνει καλά».

Η Νατάσα Αρναούτη περνάει δύσκολες μέρες και για το μόνο που κάνει έκκληση είναι να αφήσουν το παιδί της να αναρρώσει:



«Θέλω να τελειώσει αυτή η ιστορία, ακούγονται τόσα πολλά, τα παιδιά όλα μαζί βγήκαν να διασκεδάσουν και κατέληξε εκεί που κατέληξε. Μόνο οι τρεις που ήταν μέσα στο αµάξι ξέρουν την αλήθεια. Εγώ έχω να αντιµετωπίσω Γολγοθά για την αποκατάσταση της Μίνας. Η υγεία της δεν µπορεί να περιµένει πότε θα τελειώσει η δικογραφία. Κάθε ηµέρα που περνά ζω ένα δράµα» είπε, ενώ μίλησε και για τη στιγμή που ενημερώθηκε για το δυστύχημα: «Οταν έµαθα για το συµβάν, πάγωσα, έµεινα αποσβολωµένη. Ηρθαν συγγενείς µου και µε έβαλαν στο αεροπλάνο. Είµαι έναν µήνα έξω από την εντατική, από το πρωί µέχρι το βράδυ, περιµένοντας ένα ελπιδοφόρο βλέµµα των γιατρών, ότι το παιδί µου πάει καλύτερα. Πρέπει να είµαι δυνατή για να αντέξω όλο αυτό το µαρτύριο που περνάµε η Μίνα και εγώ. ∆εν επεδίωξα ποτέ τη δηµοσιότητα, γι’ αυτό και δεν µιλάω. Εχω πλήρη εµπιστοσύνη στους γιατρούς του νοσοκοµείου και τον δικηγόρο µου, Γιάννη Κωλέττη».

Βγήκε από την καταστολή η Μυρσίνη Αρναούτη: Η απόφαση των γιατρών και το μεγάλο ρίσκο που καλούνται να πάρουν!

Στο "κόκκινο" είναι η αγωνία όλων σχετικά με την υγεία της Μυρσίνης Αρναούτη, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η 31χρονη συνεπιβάτης του Παντελή Παντελίδη στο μοιραίο εκείνο τροχαίο δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου, έχει βγει ξανά από την καταστολή στην οποία είχαν  "ρίξει" οι γιατροί εκ νέου τις τελευταίες ημέρες!

Έχουν περάσει 35 μέρες από το τραγικό συμβάν που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, με την όμορφη κοπέλα από την Μυτιλήνη να συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και τους γιατρούς που παρακολουθούν στενά την υγεία της να αποφεύγουν τα "μεγάλα" λόγια σχετικά με την πορεία της υγείας της!

Ωστόσο βρίσκονται μπροστά σε μια μεγάλη απόφαση, την οποία και καλούνται να πάρουν! Συγκεκριμένα, πριν από λίγες μέρες, οι γιατροί είχαν ξυπνήσει την 31χρονη, με την αντίδραση της, κατά πολλούς (αλλά όχι και για τους γιατρούς) να μην είναι φυσιολογική, αφού άρχισε να βρίζει τους πάντες!

Εδώ αξίζει να σημειωθεί, επειδή πολλά έχουμε διαβάσει τις τελευταίες μέρες, ότι η Μυρσίνη Αρναούτη δεν είναι ακόμα σε θέση να καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί. Το μεγάλο ρίσκο που καλούνται να πάρουν οι γιατροί από εδώ και στο εξής είναι αν θα κρατήσουν εκτός καταστολής την 31χρονη ή θα την επαναφέρουν σ' αυτή! Μια απόφαση που εμπεριέχει τεράστιο ρίσκο!

Ο λόγος που η κοπέλα βρίσκεται σε καταστολή, πλην όλων των άλλων, είναι ότι έχει υποστεί πολλαπλά τραύματα και οι πόνοι είναι αφόρητοι! Ωστόσο με τις μέρες να περνούν οι γιατροί πρέπει να κάνουν το βήμα... παραπάνω! Eχει αποφασιστεί, σε συνεννόηση πάντα με την μητέρα της, Νατάσα, να κρατήσουν την Μυρσίνη, για όσο μεγαλύτερο διάστημα γίνεται εκτός καταστολής ώστε να δουν πως θα αντιδράσει ο οργανισμός της, όμως στην παραμικρή επιπλοκή θα την επαναφέρουν!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι γιατροί είχαν κάνει τραχειοστομία στην Μυρσίνη προκειμένου να υποβοηθήσουν την αναπνοή της και να μπορέσουν να κάνουν με μεγαλύτερη ευκολία τα επόμενα βήματα.

Μοιράσου το άρθρο!