Κοινωνία

18/02/2016 - 15:12

Η Μυρσίνη Αρναούτη από τη Λέσβο ήταν μαζί με τον Παντελή Παντελίδη στο μοιραίο αυτοκίνητο

&n

bsp;

Ο Παντελής Παντελίδης έχασε σήμερα το πρωί τη ζωή του σε τροχαίο, μια είδηση που βύθισε στη θλίψη το πανελλήνιο.

Ο ίδιος τις προηγούμενες ημέρες μονοπώλησε τα φώτα με το σάλο που προκλήθηκε με το τραγούδι του που αναφερόταν στα «Κατεχόμενα», ακολούθησε η δημόσια απάντησή του και το τελευταιο του post στο facebook, ενώ λίγο πριν δόθηκαν συγκλονιστικές φωτογραφίες από το σημείο που έχασε τη ζωή του.

Ο τραγουδιστής όμως δεν ήταν μόνος του, αλλά στο αυτοκίνητό του υπήρχαν δυο γυναίκες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πρόκειται για την Μυρσίνη Αρναούτη, ετών 30 με καταγωγή από τη Λέσβο και την Ευφροσύνη (Φρόσω) Στυλιανή Κυριακού, κάτοικο Ζωγράφου.

 

up date

Η Μυρσίνη Αρναούτη, 30 χρονών, έχει σοβαρά κατάγματα στα δύο κάτω άκρα και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, στην οποία οι γιατροί δίνουν μάχη προκειμένου να γλιτώσει τον ακρωτηριασμό.

Η δεύτερη κοπέλα είναι η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου, η οποία φαίνεται πως ήταν συνοδηγός, νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική κλινική του Ευαγγελισμού και φέρει σοβαρά τραύματα, όμως η κατάστασή της δεν κρίνεται κρίσιμη.

 

Σύμωνα με μαρτυρίες:

Η πρόβα στο Teatro είχε τελειώσει λίγο μετά τις 12 το βράδυ και ο Παντελής μαζί με την κοπέλα του, Φρόσω (Ευφροσύνη) , και μια φίλη της πήγαν για ένα ποτό σε γνωστό bar. Από αυτό αποχώρησαν περίπου στις 02.30, σύμφωνα με  πληροφορίες με κατεύθυνση το «Απλά Έλληνικά». Η  Ευφροσύνη (Φρόσω) εργαζόταν στο εν λόγω μαγαζί) Α. πό εκεί έφυγαν γύρω στις 03.30 με κατεύθυνση γνωστό after του Γκαζίου, στο οποίο έμειναν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Αυτόπτης μάρτυρας μάλιστα υποστηρίζει πως και οι τρεις τους είχαν πιει λίγο παραπάνω.

 

φωτο 1 και 2 :  Η Μυρσίνη Αρναούτη
 
φωτο 3: Μυρσίνη Αρναούτη και  Ευφροσύνη Στυλιανή Κυριακού

Μοιράσου το άρθρο!