Κοινωνία

10/03/2021 - 18:55

Η ΟΝΝΕΔ ΛΕΣΒΟΥ και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ κοντά στους σεισμόπληκτους

Η ΟΝΝΕΔ ΛΕΣΒΟΥ και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ στέκονται στο πλάι των σεισμόπληκτων συμπολιτών μας. Για τον σκοπό αυτό τις προηγούμενες ημέρες συλλέξαμε στα γραφεία της Νομαρχιακής Οργάνωσης  είδη πρώτης ανάγκης,  φαγητά μακράς διάρκειας,  εμφιαλωμένο νερό, είδη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και ρούχα για τους πληγέντες συμπολίτες μας στην Ελασσόνα.

Οι εξαιρετικά δύσκολες μέρες που διανύουμε τον τελευταίο καιρό πρέπει να αφυπνίσουν το αίσθημα της κοινωνικής συνοχής και συνεισφοράς έναντι των βαλόμενων συμπατριωτών μας, αποτελώντας τοίχος προστασίας από τις κοινωνικές διαφορές,  την μισαλλοδοξία και την εμπάθεια. Η έμπρακτη στήριξη των συμπολιτών μας που παρείχαν οτιδήποτε αγαθό μπόρεσαν κινείται στο πλαίσιο αυτό γι’ αυτό και τους ευχαριστούμε θερμά. 

Η κοινωνική προσφορά, η ουσιώδης και έμπρακτη αλληλεγγύη  και η  ευαισθητοποίηση για τους  σεισμοπαθείς συμπολίτες μας, σφυρηλατούν μια ανθεκτική  και αξιακή κοινωνία που προάγει υγιή πρότυπα και μεταλαμπαδεύει τις θεμελιώδεις αρχές της στις επόμενες γενιές.

Μοιράσου το άρθρο!