Κοινωνία

21/12/2019 - 20:15

Η Περσεφόνη από τον Τρύγονα είναι καλά! Ευχαριστίες για την εύρεση συμβατού δότη

Η οικογένεια της μικρής Περσεφόνης από τον Τρύγονα που ζει στην Αμερική, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλες και όλους τον καθένα προσωπικά και ολόψυχα που βοήθησαν με το ενδιαφέρον τους και τη συνδρομή για την εύρεση δότη μυελού των οστών. Ευχαριστούμε και όλα τα Μ.Μ.Ε. και blogs της Λέσβου και από άλλες περιοχές που με τις δημοσιεύσεις του θέματος συνέβαλαν τα μέγιστα.

Η μικρή Περσεφόνη μετά την εύρεση συμβατού δότη, είναι στην φάση της ανάρρωσης και όλα βαίνουν καλώς.

Ευχόμαστε υγεία και καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο.

Η οικογένεια της μικρής Περσεφόνης

 

----

 

Στις 2 Φεβρουαρίου 2019 το Lesvosnews.net είχε αναδείξει το θέμα και είχε αναφέρει:



Η μικρή Περσοφόνη  έχει απλαστική αναιμία ή μυελική δυσπλασία από την ηλικία των 3 ετών. Πρόκειται για το αναιμικό σύνδρομο που χαρακτηρίζεται από έλλειψη όλων των τύπων των κυττάρων του αίματος και μείωση ή εξαφάνιση των κυτταρικών σειρών στο μυελό των οστών.

Η Περσεφόνη  είναι ένα δημιουργικό και συμπονετικό 7χρονο κορίτσι που κλέβει την καρδιά όποιου την γνωρίσει, αναφέρεται στο σχετικό σημείωμα. Τα τελευταία 4 χρόνια είναι σε ανοσοκατασταλτική θεραπεία που δεν είναι πλέον αποτελεσματική. Πρόσφατα υποτροπίασε και χρειάζεται μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Οι γονείς της, Πηνελόπη και Ρόμπερτ Ντρόουν, είναι στο πλευρό της σε κάθε βήμα της, ανυπομονώντας να ακούσουν πως η κόρη τους έχει θεραπευτεί και μπορεί πια χωρίς περιορισμούς να τρέξει, να παίξει και να ευχαριστηθεί την παιδικότητά της ξανά. «Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας», λένε.

Μοιράσου το άρθρο!