Κοινωνία

19/06/2021 - 19:37

Η Τροχαία Μυτιλήνης ξέρει τι συμβαίνει στην Καβέτσου; Στην Βενιζέλου;

Η Τροχαία τι κάνει;

Δεν είναι εικόνα αυτή στην οδό Καβέτσου της Μυτιλήνης και οφείλουν και η Επιτροπή κυκλοφοριακού του Δήμου και η Τροχαία Μυτιλήνης να λάβουν επιτέλους μέτρα, καθώς ο δρόμος για το σύνολο των ωρών αιχμής λειτουργεί ως μία λωρίδα, καθώς στη δεξιά πλευρά έχουμε σχεδόν μόνιμη στάθμευση από αυτοκίνητα που εναλλάσσονται.

Με αυτό τον τρόπο, όπως δείχνουμε και στη φωτογραφία μας, από το σημείο ακριβώς που βλέπετε μέχρι και τα παλιά γραφεία της Ολυμπιακής η Καβέτσου είναι κατειλημμένη κατά το ήμισυ, δηλαδή δεν λειτουργεί το αποδοτικό μέτρο που είχε λάβει στη δεύτερη θητεία της η Δημοτική Αρχή Γιακαλή για λειτουργία δύο λωρίδων μονής κατεύθυνσης στις οδούς Καβέτσου και Βενιζέλου.

Θεωρούμε ότι η μη εφαρμογή αυτού του επιτυχημένου μέτρου από τον Δήμο Μυτιλήνης και την Τροχαία είναι προκλητική, καθώς με την αδιαφορία τους έχουν οδηγήσει σε ακύρωση της κυκλοφοριακής αυτής ρύθμισης.

Η ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου οφείλει να ασκήσει το ρόλο της, ειδικά τώρα με αποκομμένη τη Βουρνάζων, λόγω των έργων στην πλατεία Αλυσίδας! 

Οι διπλές λωρίδες κυκλοφορίας μονής κατεύθυνσης σε Καβέτσου και Βενιζέλου πρέπει να διαφυλαχθούν ως κόρη οφθαλμού και από το Δήμο και από την Τροχαία, ιδίως  τώρα που διανύουμε θερινή περίοδο.

 

από την εφημερίδα " Τα ΝΕΑ της Λέσβου"

Μοιράσου το άρθρο!