Κοινωνία

23/09/2014 - 14:31

Καινούργια προσκοπική χρονιά για το 3ο Σύστημα ναυτοπροσκόπων Μυτιλήνης

trong style="line-height: 1.538em;">Με τον καθιερωμένο αγιασμό και πολλά καινούργια πρόσωπα ξεκίνησε το περασμένο Σαββάτο 20 Σεπτεμβρίου, η φετινή προσκοπική περίοδος για τo 3ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων στο Μακρύ Γιαλό της Μυτιλήνης. Το οποίο και φέτος γιορτάζει τα 70 χρόνια από την επαναλειτουργία του το Δεκέμβριο του 1944.

Παρόντες στην έναρξη της καινούργιας προσκοπικής χρονιάς η Αντιδήμαρχος νέας γενιάς, εθελοντικών οργανώσεων και εξυπηρέτησης του πολίτη Αθηνά ιωσηφέλλη αλλά και ο πρώην Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Βουνάτσος με τη ιδιότητα του παπού λυκοπούλου αλλά και του παλιού Προσκόπου.

Στο 3ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Μυτιλήνης λειτουργεί Αγέλη Λυκοπούλων (παιδιών ηλικίας μαθητών Δημοτικού έως Ε Δημοτικού), Προσκόπων (νέων ηλικίας ΣΤ΄ Δημοτικού έως Γ΄ Γυμνασίου) και από φέτος τμήμα Ανιχνευτών (εφήβων ηλικίας μαθητών Λυκείου) αλλά και Δικτύου (νέων ηλικίας 18 έως 30 ετών που δεν επιθυμούν να είναι βαθμοφόροι).

Η συγκέντρωση των λυκοπούλων γίνεται κάθε Σαββάτο στις 12 το μεσημέρι και η αντίστοιχη των Προσκόπων κάθε Σαββάτο επίσης, στις 11 το μεσημέρι.

Πληροφορίες δίνονται στο τηλ. 6932 408758.

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο!