Κοινωνία

17/05/2023 - 07:24

Κάποιοι στον Πολιχνίτο προτιμούν νεκρούς και όχι αγώνα για το αυτονόητο!

ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΎΜΕ ΑΡΑΓΕ;

Τις τελευταίες μέρες κάποιοι έσκισαν το πανό που είχε αναρτηθεί στην είσοδο του χωριού μας, το οποίο έγραφε «Κινδυνεύουν οι ζωές μας. Ως εδώ.». Το ρητορικό ερώτημα που θέτουμε είναι γιατί τους ενοχλεί; Μήπως αποκαλύπτονται οι πολιτικές τους;

Το ξέραμε ότι κάποιοι έχουν ζοριστεί που βλέπουν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Πολιχνίτου να διεκδικούν αυτά που τους αξίζουν. Δεν χρειαζόταν η κίνηση αυτή για να μας το επιβεβαιώσουν… Για αυτό πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα για να τα χωνέψουν μια και καλή…

1. Το πρόβλημα της υποστελέχωσης του Κέντρου Υγείας Πολιχνίτου είναι διαχρονικό. Δεν επιλέγουμε κυβέρνηση, γιατί πολύ απλά τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζουμε πάνω από μια δεκαετία τώρα.

2. Η Επιτροπή στελεχώθηκε μέσα από συγκεντρώσεις, μπροστά στους κατοίκους, με τη σύμφωνη γνώμη όλων και χωρίς κανένας να έχει να κερδίσει κάτι. Για αυτό κοιτάμε τους συντοπίτες μας στα μάτια χωρίς να ντρεπόμαστε. Όποιος έχει να καταγγείλει κάτι, θα ήταν χαρά μας να το έκανε μπροστά σε όλους στις συγκεντρώσεις που κάνουμε. Αυτή είναι η μοναδική έντιμη στάση. Τα υπόλοιπα είναι θρασυδειλία.

3. Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί και μετά τις εκλογές. Το λέμε συνέχεια γιατί φαίνεται ότι σας είναι ξένη μία τέτοια στάση και δεν μπορείτε να τη κατανοήσετε.

4. Το πανό θα ξανακρεμαστεί. Και θα κάθεται εκεί μέχρι να δοθεί λύση.

Πιστεύουμε ότι ο ρόλος των πολιτών δεν είναι να ψηφίζουμε απλά κάθε τέσσερα χρόνια. Αλλά να διεκδικούμε συνεχώς αυτά που μας ανήκουν. Για αυτό δεν πρόκειται να σταματήσουμε.

ΥΓ Δείτε τις  φωτογραφίες για να μην υποστρηρίξει κανένας ότι σκίστηκε από τον αέρα.

ΥΓ2 Το αν ο αγώνας των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Πολιχνίτου έχει ενοχλήσει, φαίνεται από το γεγονός ότι όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές έχουν εντάξει το θέμα των Κέντρων Υγείας στις προεκλογικές τους ομιλίες.

Επιτροπή Αγώνα Στήριξης του Κέντρου Υγείας Πολιχνίτου

εδ

Μοιράσου το άρθρο!