Κοινωνία

16/03/2013 - 10:52

Κατάντια! Το Επιμελητήριο Λέσβου διαφημίζει ιδιωτική κλινική...

Κατάντια! Το Επιμελητήριο Λέσβου διαφημίζει ιδιωτική κλινική...

trong style="line-height: 1.538em;">Το Επιμελητήριο Λέσβου αντί να ασχοληθεί με τα προβλήματα της αγοράς και τους εκατοντάδες επαγγελματίες που είναι ένα βήμα πριν το λουκέτο με δελτίο τύπου διαφημίζει ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ στη Χίο!

 
Το "δόλωμα" : 20% έκπτωση στα μέλη του!
 
Αντί το Επιμελητήριο να διεκδικήσει ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ για τα μέλη του που πληρώνουν μεγάλες ασφαλιστικές εισφορές στο ΤΕΒΕ διαφημίζει την ιδιωτικοποίηση της υγείας!
 
Παραδίδουμε το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου  Λέσβου στην κρίση των επαγγελματιών της Λέσβου.
 
Δημοσιεύουμε το Δελτίο Τύπου (χωρίς αναφορά στο όνομα του ιατρικού κέντρου.... εμείς γκρίζα διαφήμιση  δεν κάνουμε!) 
 

 

Το Επιμελητήριο Λέσβου, στα πλαίσια της πρόσφατης έναρξης συνεργασίας, ιδιωτών ιατρών της Μυτιλήνης με  Πολυκλινική  της Χίου και κατόπιν αιτήματός του, που αποδέχθηκε άμεσα η Διοίκηση της Πολυκλινικής, ενημερώνει όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του, πως μπορούν να επωφεληθούν από σήμερα έως και το τέλος του 2013, έκπτωση 20%, για όλες τις ιατρικές πράξεις που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν στα ακόλουθα ιατρικά τμήματα!
 
Μαιευτικό – Γυναικολογικό
Γενικό Χειρουργικό
Ουρολογικό
Αγγειοχειρουργικό
Πλαστικής Χειρουργικής
Ορθοπεδικό
 
Η ενέργεια αυτή του Επιμελητηρίου, εντάσσεται στα πλαίσια της ευρύτερης περιφερειακής και νησιωτικής ανάπτυξης συνεργασιών που επιδιώκει με το Βόρειο Αιγαίο και έχει ως στόχο – μέσα από αυτή τη δυνατότητα που δίνει στα μέλη του - την επίτευξη της ευημερίας και της προόδου, παράλληλα με την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας των νησιών μας.
 
 
Να σημειώσουμε εδώ ότι όσον αφορά φημολογίες για αποστολή ασθενών σε τρίτες χώρες (όπως Τουρκία), το Επιμελητήριο Λέσβου είναι αντίθετο σε τέτοιες ενέργειες. Κατά την άποψή μας, πρέπει να ενισχυθεί η παροχή υπηρεσιών υγείας, ποιοτικών ευρωπαϊκών προδιαγραφών στα νησιά μας, όχι μόνο του δημόσιου, αλλά και του ιδιωτικού τομέα, ειδικά για παραμεθόριες νησιωτικές περιοχές, που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες τόσο σε οικονομικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. 

Μοιράσου το άρθρο!