Κοινωνία

27/08/2013 - 14:18

Καθυστέρουν οι προσλήψεις προσωπικού στους Παιδικούς Σταθμούς - Αν. Αντωνέλλη: Ντροπή τους!

Α

πό τον Οργανισμό «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου» ανακοινώνεται ότι:
    Ενημερώνουμε τους γονείς που έχουν αιτηθεί την εγγραφή των παιδιών τους στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λέσβου ότι για τη Δημοτική Ενότητα Μυτιλήνης έχει αναρτηθεί στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. ο πίνακας των έως τώρα δικαιούχων νέων εγγραφών.  Θα ακολουθήσουν, όπως πάντα, και συμπληρωματικές εγγραφές, μετά τη λειτουργία των νηπιαγωγείων.
    Σε ότι αφορά τις αιτήσεις γονέων για εγγραφή των παιδιών τους στους Παιδικούς Σταθμούς των χωριών, είναι αδύνατον να προχωρήσουμε σε αξιολογήσεις των αιτήσεών τους, αφού μέχρι και σήμερα δεν έχουμε λάβει καμία έγκριση για την πρόσληψη 19 συμβασιούχων, που απαιτούνται για την ομαλή λειτουργία τους, στο από τον Μάρτιο του 2013 αίτημά μας προς το αρμόδιο Υπουργείο.
Η Πρόεδρος του Οργανισμού «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου» κ. Αναστασία Αντωνέλλη, δήλωσε σχετικά:
    «Μόλις λάβουμε έγκριση των συμβασιούχων, θα προχωρήσουμε τη διαδικασία αξιολόγησης των αιτήσεων. Δυστυχώς, είμαστε δέσμιοι για άλλη μια φορά της παράνοιας ενός Κράτους με ανύπαρκτο προγραμματισμό και διοικητική μέριμνα. Ως εκ τούτου, είναι αδύνατο να προγραμματίσουμε πόσα και ποια παιδιά θα εγγραφούν στους Παιδικούς των χωριών μας, αφού δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουμε να τους λειτουργήσουμε! Αυτοί που διοικούν, παρά τις από καιρού έγγραφες και προφορικές οχλήσεις μας, συνεχίζουν την εγκληματική αδιαφορία τους, μη σκεπτόμενοι πως η ανικανότητα, η αδράνεια και η έλλειψη στοιχειωδών γνώσεων διοίκησης και προγραμματισμού, δεν απαξιώνει μόνον το θεσμό της Αυτοδιοίκησης, αλλά ΚΑΙ με αυτόν τον τρόπο βασανίζουν την Ελληνική εργαζόμενη οικογένεια, η οποία δεν είναι σε θέση να γνωρίζει που θα πάει  το παιδί της από 1ης Σεπτέμβρη! Ζούμε για άλλη μια φορά την επιβεβαίωση ότι για αυτούς υπάρχουμε μόνο για τα χαράτσια και τους φόρους! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!»

Μοιράσου το άρθρο!