Κοινωνία

31/05/2015 - 11:21

Κοντά στην "Αγκαλιά" ο Σύλλογος Φοιτητών του τμήματος Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Μέτα από το δημοσίευμα για τους μετανάστες και την έκλυση βοήθειας απο την ΜΚΟ Αγκαλιά,ο Σύλλογος  Φοιτητών του τμήματος Γεωγραφίας  του Πανεπιστήμιου Αιγαίου στη Μυτιλήνη  συμβάλει οικονομικά και καταθέτει χρήματα στον τραπεζικό  λογαριασμό της Αγκαλιας. Επίσης τα μέλη του Συλλόγου δήλωσαν στο Lesvosnews δήλωσαν ότι άμεσα θα έρθουν σε επικοινωνία με τον παπα Στρατή και σε συνεργασία με την "Αγκαλιά" θα συγκεντρώσουν είδη πρώτης ανάγκης ώστε να διανεμηθούν στους μετανάστες.
 
 
Ελπίζουμε το παράδειγμα των φοιτητών του Τμήματος Γεωγραφίας να ακολουθήσουν και άλλοι φοιτητική σύλλογοι του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
 
Σας υπενθυμίζουμε την έκκληση για βοήθεια από την "Αγκαλιά"
 
Παιδιά πνιγόμαστε, βοηθείστε. Όσοι δεν είστε Λέσβο και δεν μπορείτε να βοηθήσετε σε είδος στείλτε κανένα φράγκο. Υπολογίστε πως με 50 ευρώ έχουμε βρει τον τρόπο να δίνουμε ένα γεύμα σε 100 άτομα. Ειλικρινά δεν έχουμε κάνει ποτέ τόσο επείγουσα έκκληση, αλλά είμαστε στα όριά μας, έχουμε εκατοντάδες κόσμο από Συρία και Αφγανιστάν κατά κύριο λόγο οικογένειες και παιδιά σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Και 5 ευρώ βοηθούν. GR 5401405990599002101026620 Αlpha Bank , ΜΚΟ "Αγκαλιά"....Κοινοποιείστε, είναι πραγματική ανάγκη.
 
Μέχρι στιγμής σαν "Αγκαλιά" έχουμε να πούμε πως οι αστυνομικοί και οι λιμενοφύλακες στην πλειοψηφία τους παλεύουν με κάτι πάνω από τις δυνάμεις τους και ειλικρινά πολλοί μα πολλοί από αυτούς υπερβαίνουν εαυτόν. Βοηθήστε τους!

Μοιράσου το άρθρο!