Κοινωνία

24/01/2023 - 17:11

Μέσα σε μία ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα η πίτα στον Αφάλωνα

Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αφάλωνα «Η Αγία Τριάδα»

Μέσα σε μία ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα, με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023, η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας, τον απολογισμό δράσεων για το έτος 2022 και προγραμματισμού δραστηριοτήτων για το 2023 του Συλλόγου μας και της Τοπικής Κοινότητας του Αφάλωνα.

Η αίθουσα του σχολείου γέμισε ασφυκτικά από μέλη, συγχωριανούς και φίλους ανταλλάσσοντας ευχές για μια νέα, δημιουργική, πολιτιστική χρονιά και με την ευχή όλων ο σύλλογος να συνεχίσει τον δραστήριο ρόλο του προς σημαντικό όφελος της τοπικής κοινωνίας.Ο εφημέριος πάτερ Γεώργιος ευλόγησε τη βασιλόπιτα και τυχερή της βασιλόπιτας ήταν η Άννα Κουκούλη και έλαβε ως δώρο ένα ασύρματο τηλεφωνο Panasonic.

Μετά την κοπή της Βασιλόπιτας, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Λαχειοφόρου αγοράς για την 40’ Smart Τηλεόραση που κέρδισε ο αριθμός 735 η Ελεάνα Μπούζουκα.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Πρόεδρος της κοινότητας Κώστα Κουρογέννης και η Μυρσίνη Γιαννάκα του συλλόγου μας.

Το παρών έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι

Παναγιώτης Κατσαβέλλης, Ευστράτιος Τζιμής και Παναγιώτης Τσακίρης καθώς ο Παναγιώτης Χριστόφας, Βάσω Χοχλάκα, ο Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας Β. Αιγαίου Παπαϊωάννου Ελευθέριος,

ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομαδας του χωριού μας «Κεραυνός» ο Γρήγορης Κάϊτατζης, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Παναγιούδας, Μόριας και Παμφίλων όπως μέλη των εκπολιτιστικών συλλόγων Παμφίλων και Μόριας.

Δείτε ορισμένες φωτογραφίες και βίντεο από τη στιγμή.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους μας τίμησαν με τη παρουσία τους.

Ευχόμαστε σε όλους μια

Καλή και Ευλογημένη Χρονιά!!

Μοιράσου το άρθρο!