Κοινωνία

24/02/2023 - 12:27

Μετά την κινητοποίηση επανασύνδεσαν το ρεύμα σε άτομο ΑΜΕΑ στην Αγία Παρασκευή - Δήλωση Μαρίας Κομνηνάκα

Επανασυνδέθηκε το ρεύμα σε συνάνθρωπο μας ΑΜΕΑ

Για άλλη μια φορά, η άμεση κινητοποίηση και παρέμβαση του Εργατικού Κέντρου Λέσβου, έφερε αποτέλεσμα.

Επανασυνδέθηκε το ρεύμα σε κάτοικο ΑΜΕΑ της Αγίας Παρασκευής, που είχε κοπεί πριν λίγες μέρες.

Από νωρίς το πρωί, μέλη Σωματείων και της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λέσβου, βρέθηκαν έξω από τα γραφεία της ΔΕΔΔΗΕ, απαιτώντας την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος.

Για άλλη μια φορά, ο ΔΕΔΔΗΕ, είχε κλειδωμένη την πόρτα, είχε κατεβασμένα τα ρολά, χωρίς να μπορούν οι διαδηλωτές να μιλήσουν με έναν υπεύθυνο.

Οι ευθύνες της σημερινής Κυβέρνησης αλλά και των όλων των προηγούμενων, που έχουν καθηλωμένους τους μισθούς και τις συντάξεις, με την ακρίβεια στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, με τα λαϊκά νοικοκυριά να στενάζουν καθημερινά με τους αυξημένους λογαριασμούς, είναι τεράστιες.

Καλούμε τον λεσβιακό λαό, να είναι σε ετοιμότητα και όλοι μαζί να δώσουμε τον αγώνα, για να μην μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, να μειωθούν οι τιμές στα τιμολόγια ρεύματος.

-----------

ΜΑΡΙΑ ΚΟΜΝΗΝΑΚΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΛΕΣΒΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ Δήλωση για την επανασύνδεση ρεύματος

Συγχαρητήρια στο Εργατικό Κέντρο Λέσβου! Η νέα επανασύνδεση ρεύματος του συγχωριανού μας από την Αγία Παρασκευή, είναι πράξη γνήσιας και έμπρακτης αλληλεγγύης.

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται πως μόνο κάνοντας πράξη το σύνθημα "Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό, στο δρόμο της ανατροπής", μπορούν να μπουν εμπόδια και στις πιο αντιλαϊκές πολιτικές και αποφάσεις. Για να δώσει από καλύτερες θέσεις ο λαός τη μάχη απέναντι στην οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση που θα συνεχίσει αυτές τις πολιτικές εγγύηση είναι η ισχυροποίηση του ΚΚΕ!  Για να δυναμώσει η δράση μας κόντρα στις πολιτικές που οδηγούν στη φτωχοποίηση και την εξαθλίωση, για να δυναμώσει το κίνημα και οι κατακτήσεις του!  

 

Μοιράσου το άρθρο!