Κοινωνία

27/07/2018 - 18:24

«Μη μιλάτε γιατί σας έχουμε αγοράσει!!!»

Η

κατάσταση στου Απελλή ολοένα και γίνεται πιο τεταμένη μεταξύ των λουόμενων ντόπιων  και αλλοδαπών μετά των ΜΚΟ υπερασπιστών τους.

Οι τελευταίοι αντιδρούν έντονα στις υποδείξεις των ντόπιων και στις παρατηρήσεις τους,ότι δεν πρέπει να κολυμπούν με τα ρούχα τους ή τα εσώρουχά τους και ότι απαγορεύεται να λούζονται και να μπανιαρίζονται χρησιμοποιώντας σαμπουάν και αφρόλουτρα, με τους αφρούς να τρέχουν στην θάλασσα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, περιστατικό της περασμένης εβδομάδας:

Οι λουόμενοι ζήτησαν από αλλοδαπό να βγει από την θάλασσα, καθώς φορούσε το εσώρουχό του και τούτο δεν επιτρέπεται.Ο άνθρωπος έδειξε να κατανοεί και βγήκε από την θάλασσα.

Όμως, η δικηγόρος ΜΚΟ, που νόμιζε ότι θα «φοβέριζε» με τον τίτλο της,ενοχλήθηκε και απευθυνόμενη σ' εκείνους που ζήτησαν την έξοδο του νεαρού από τη θάλασσα, δεδομένου ότι δεν φορούσε μαγιό,θέλησε να τον υπερασπιστεί λέγοντας:

«Ποιοι είστε εσείς που θα του απαγορεύσετε να μπει στη θάλασσα; Θα κολυμπήσει με ό,τι ρούχα έχει και φορά. Κι εγώ είμαι δικηγόρος...».

Η κατάσταση άρχισε να φουντώνει, με κοσμητικά να εκτοξεύονται.

Μέχρι που η ΜΚΟ έβγαλε την «χολή της»: «Μη μιλάτε γιατί σας έχουμε αγοράσει!!!».

Τούτο ήταν η σταγόνα η τελευταία.

Ποιος είδε τον Θεό και δεν τον εφοβήθη.

Άρχισαν οι ...ψιλές και έγινε το γάλα μαύρο.

Λίγες μέρες μετά το περιστατικό, οι πληροφοριακές ταμπέλες που υπήρχαν,κατάντησαν στο χάλι που δείχνουν οι φωτό.

Αυτό είναι το καθεστώς που επιχειρούν να επιβάλλουν οι ΜΚΟ, νόμιμες, παράνομες, δηλωμένες, αδήλωτες, με άγνωστη δράση και «περγαμηνές» στο ενεργητικό των μελών τους.

Κράτος εν κράτει. Τούτο νομίζουν ότι ισχύει, απολαμβάνοντας την επικυριαρχία τους στο νησί,αφού ουδείς αντιδρά, ούτε ελέγχει, ούτε τιμωρεί, αλλά πολλάκις αποκρύπτει...

 

πηγη: εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ

Μοιράσου το άρθρο!