Κοινωνία

10/01/2014 - 07:04

Μια καλή κουβέντα για τη ΔΕΥΑΛ...

&n

bsp;Προς : Τον πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Λ.
 
     Κύριε πρόεδρε
 Το βράδυ της Πέμπτης 9 Ιανουαρίου 2014, στις 22:15 διερχόμενος από την προκυμαία της πόλης μας, διαπίστωσα πως μεγάλη ποσότητα νερού έβγαινε μέσα από το εδώ και καιρό εγκαταλελειμμένο κτίριο όπου στεγάζονταν μερικά χρόνια πριν το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, ακριβώς δίπλα από το κέντρο εστίασης «ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ». Πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο στην είσοδο του κτιρίου, μπόρεσα ξεκάθαρα να ακούσω τον ήχο του νερού που έτρεχε με ορμή.
 Στις 22:17 τηλεφωνώ στα γραφεία της τεχνικής σας υπηρεσίας και ενημερώνω την κυρία που απάντησε στην κλήση μου, για το γεγονός του ότι χάνεται (και θα συνεχίσει να χάνεται όλη τη νύχτα) μεγάλη ποσότητα πόσιμου νερού……. προχώρησα λίγα μέτρα πιο κάτω και επιστρέφοντας ….. στις 22:28 συναντήθηκα ακριβώς έξω από το εν λόγο κτίριο με τον υπάλληλο της υπηρεσίας σας κύριο Ιππειώτη Νίκο, ο οποίος μόλις είχε προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για να σταματήσει η διαρροή αυτή.
 Θεωρώ υποχρέωσή μου να σας ευχαριστήσω για την αντανακλαστική αντίδραση της υπηρεσίας σας.
 
      Καλή χρονιά.
 
                                                                                                                      Με εκτίμηση
                                                                                                      Φραγκουλάκης Ευάγγελος


up date

Τέτοιου είδους αναφορές δεν μπορεί παρά να αποτελούν δικαίωση για τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΛ, οι οποίοι πολλές φορές υπερβάλλουν εαυτό για να διαχειριστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προβλήματα ύδρευσης-αποχέτευσης του Δήμου μας. Ευχαριστούμε τον κο Φραγκουλάκη για τα καλά του λόγια και του ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΛΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.

ΝΙΚΟΣ ΙΠΠΕΙΩΤΗΣ,

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΥΑΛ.

Μοιράσου το άρθρο!