Κοινωνία

26/07/2022 - 16:47

Μια "Thalassa" προσφοράς στην είσοδο των Βατερών

Μέσα στην καταστροφή η μεγαλύτερη ελπίδα είναι οι Άνθρωποι.  Είναι οι Άνθρωποι που αθόρυβα δίνουν τη βοήθειά τους. Δίνουν την βοήθειά τους γιατί θέλουν να βοηθήσουν και όχι να προβληθούν.

Ο Μανώλης Ευσταθίου υπεύθυνος του Thalassa Restaurant & Beach Bar στην είσοδο των Βατερών  μαζί με τους συνεργάτες του από την έναρξη της φωτιάς στα Βατερά προσφέρει τα πάντα. Το  Beach Bar έγινε ένα είδος συντονιστικού κέντρου, έδωσε λύση όταν υπήρχε διακοπή ρεύματος και γέμισαν από εκεί τα πυροσβεστικά οχήματα, προσφέρει δωρεάν φαγητό, χυμούς και νερό σε όσους παλεύουν με τη φωτιά. 

 

Χαρακτηριστική η ανάρτηση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Λέσβου Στρατή Γελαγώτη:

Στα Βατερά, εκεί ακριβώς που κατεβαίνουμε και ο δρόμος χωρίζεται προς Άγιο Φωκά και παραλία των Βατερών, υπάρχει ένα beach bar, το Thalassa. Να ξέρετε πως τόσες μέρες που διαρκεί η φωτιά οι ιδιοκτήτες δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ ενώ δουλεύουν full time. Προσφέρουν σε όλους: υπαλλήλους και στελέχη του Δήμου και της Περιφέρειας, Πυροσβέστες, Αστυνομικούς , Εθελοντές και Στρατιωτικούς τους καφέδες και ότι άλλο χωρίς να καταδεχτούν να πάρουν χρήματα. Αν ζητήσεις να πληρώσεις σε μαλώνουν κιόλας! Εκεί γίνεται ο ανεφοδιασμός σε νερά από τα μεγάλα βυτιοφόρα, εκεί μοιράζονται φαγητό και νερά που έρχονται από παντού κυριολεκτικά (σε όσους προσφέρουν), εκεί έχει στηθεί και το άτυπο "Αρχηγείο". Ήθελα απλά να το γνωρίζετε και τώρα που τα Βατερά θα γίνουν και πάλι επισκέψιμα να τους δείξετε έμπρακτα την αναγνώριση της προσφοράς τους. Thalassa restaurant and beach bar σε ευχαριστούμε!!!

 

 

Μοιράσου το άρθρο!