Κοινωνία

23/05/2017 - 18:24

Μίνα Αρναούτη: Η πρώτη συνέντευξη της μετά το τροχαίο!

Ο

Παντελής, η Φρόσω, οι τελευταίες ώρες στη λέσχη πριν το τροχαίο και ο πόλεμος που κύρηξε εναντίον της η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή.Για πρώτη φορά μία εκ των πρωταγωνιστών του τροχαίου δυστυχήματος μιλάει στο Υouweekly.gr και τον Γιώργο Μιχαλόπουλο, για το βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου του 2015 που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα και στιγμάτισε την ίδια…

Ισορροπώντας τη ζωή της μεταξύ Μυτιλήνης -Αθήνας με μία στάση στο Θεό και τη βοήθεια μιας πατερίτσας που δειλά δειλά αποχωρίζεται μετά από οχτώ χειρουργεία, η Μίνα Αρναούτη 15 μήνες μετά το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη,σπάει τη σιωπή της και μιλάει για όλα. Φορώντας μάλιστα μετά από περίπου δύο χρόνια ξανά μαγιώ το πανέμορφο κορίτσι από τη Μυτιλήνη που συνεχίζει να δίνει τη δική της μάχη για πλήρη αποκατάσταση της υγείας της στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας ότι τίποτα δεν χάνεται εάν δε θες να χαθεί. Το οφείλει άλλωστε στους φίλους εντός και εκτός Ελλάδας που παίρνουν θάρρος και δύναμη από την ιστορία της!

 

Τελικά είχα δίκιο που σε παρότρυνα να κάνεις αυτή τη φωτογράφιση, σαν να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου…
«Πέρασα πολύ ωραία! Εσύ με έπεισες και είχες δίκιο, Γιώργο μου! Ανανεώθηκα.»

Να πουμε ότι όσα μαγιώ ανεβάζεις στο Instagram είναι περσινά.
«Ε βέβαια, είναι παλιές φωτογραφίες και τις ανεβάζω για να νιώθω όμορφα. Ελπίζω εάν όχι φέτος του χρόνου να καταφέρω να βάλω ξανά μαγιώ πέρα από αυτά που φόρεσα σήμερα. Μέχρι τότε θα ανεβάζω τις υπέροχες φωτογραφίες που τραβήξαμε για το YOU και σας ευχαριστώ για το αποτέλεσμα και βέβαια την προσοχή σας. Ακόμα είμαι σε ένα στάδιο αποκατάστασης με εμφανή τα σημάδια, που φροντίσατε με αγάπη και τη γνωστή μέθοδο να μην δείξετε.Και ειλικρινά σας ευχαριστώ διπλά!»

Πάμε να ξετυλίξουμε μαζί αυτή την ιστορία με αφετηρία εκείνη τη νύχτα και αφού ξεκαθαρίσουμε πως δεν σε πλήρωσα για να μιλήσεις. Γιατί ακούστηκε ότι σου έταξαν μεγάλα χρηματικά ποσά προκειμένου να εξασφαλίσουν την πρώτη συνέντευξή σου.

 

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη εδώ

Μοιράσου το άρθρο!