Κοινωνία

20/08/2019 - 19:18

Μυτιλήνη 2019! Ο δρόμος του ανήκει και... έβαλε περίφραξη

Από αναγνώστη του Lesvosnews.net λάβαμε την παρακάτω καταγγελία που διαπιστώσαμε ότι είναι πέρα για πέρα αληθινή. Δυστυχώς αυτό δεν το βλέπουν οι υπεύθυνοι και κανείς δεν παρεμβαίνει! Αναφέρει ο αναγνώστης του Lesvosenws.net :

Όπως  φαίνεται  οι τοπικές αρχές βρίσκονται σε θερινή ραστώνη και ο καθένας κάνει ότι θέλει στην πόλη μας.

Λίγο μετά το Στρατόπεδο 221 κάτοικος της περιοχής   θυμήθηκε ότι μέρος του κτήματος του που είχε απαλλοτριωθεί για να γίνει ο δρόμος Αγίας Μαρίνας – Αεροδρομίου, κακώς απαλλοτριώθηκε και πρέπει να τον περιορίσει. Έτσι αποφάσισε να τοποθετήσει πριν από δέκα μέρες μεταλλικές κολώνες κυριολεκτικά μέσα στον δρόμο για να επεκτείνει το κτήμα του.

Μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες ότι ακόμα και 1,5 μέτρο μέσα στο δρόμο έχει τοποθετήσει νέα περίφραξη με μεταλλικά κολονάκια.

Η ασφάλεια Μυτιλήνης έχει δεχτεί ήδη εδώ και μια εβδομάδα αρκετά τηλέφωνα από γείτονες της περιοχής, τον έχει συλλάβει μια φορά, αλλά τα κολονάκια δεν τα αφαιρεί καθώς διατείνεται ότι δεν είναι αρμοδιότητά της αλλά της πολεοδομίας. Η πολεοδομία από την άλλη είναι ακέφαλη καθώς η προϊσταμένη λείπει σε αδεία και όλοι οι «ευσυνείδητοι» υπάλληλοί της δεν κάνουν τίποτα.

Πρέπει λοιπόν εμείς να τρακάρουμε ή να προκληθεί καμιά σοβαρή σωματική βλάβη μήπως οι αρμόδιοι ξυπνήσουν.

Αναρωτιέμαι τι περιμένουν να γίνει όλοι οι αρμόδιοι? Γιατί η Αστυνομία δεν ενεργεί αυτεπάγγελτα με το ξήλωμα αυτών? Γιατί τέτοια αδιαφορία από την πολεοδομία? Και καθώς είναι σίγουρο ότι θα αναγκαστεί να τα αφαιρέσει ποιός θα αποκαταστήσει το τρυπημένο και χαλασμένο πλέον οδόστρωμα που με τις πρώτες βροχές θα διαλυθεί τελείως? Γιατί τέτοιος ωχαδερφισμός από όλους τους υπαλλήλους? Θα ήταν έτσι αδιάφοροι αν γινόταν στην γειτονιά τους?

Μοιράσου το άρθρο!