Κοινωνία

02/04/2023 - 11:00

Μυτιλήνη: 4η Ποδηλατάδα για τον Αυτισμό

Η ΣΥΝ-εξέλιξη σας προσκαλεί στην 4η ποδηλατάδα για τον Αυτισμό, που συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Β.Αιγαίου. Την επόμενη Κυριακή 02 Απριλίου 2023,  στις 11:00π.μ. φορέστε τα αθλητικά σας παπούτσια κι ελάτε μαζί μας για να στείλουμε όλοι μαζί ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και αποδοχής.

 

 

Αναλυτικά η πρόσκληση από την Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού

Όπως πέρυσι έτσι και εφέτος  η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου- Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού έχει την Τιμή να συνεργάζεται  με τον εξαιρετικό  Σύλλογο Γονέων και Φίλων Ανθρώπων με διάγνωση στο φάσμα του Αυτισμού "ΣΥΝ- εξέλιξη, , για την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού.

Μαζί με την ΣΥΝ-εξέλιξη πραγματοποιούμε μια δράση  ευαισθητοποίησης και αφύπνισης, προκειμένου  να ξανασκεφτούμε την υποχρέωση πολιτισμού που έχουμε ως φορείς αλλά και ως κοινωνία, στο δικαίωμα των ατόμων που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού για αποδοχή,  σεβασμό και αγάπη, απ όλους μας.

Εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής προσκαλούμε  μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν, στην 4η Ποδηλατάδα για τον Αυτισμό, την Κυριακή 2 Απριλίου ώρα 11 π.μ , με αφετηρία το Δημοτικό Θέατρο.

 

Εκ μέρους της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου,

 H αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης

 

ΑΝΤΩΝΕΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών & Πολιτισμού

Περιφέρειας  Βορείου  Αιγαίου

 

Μοιράσου το άρθρο!