Κοινωνία

21/04/2023 - 07:11

Μυτιλήνη: Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία πίσω από την κίνηση της γυναίκας να περιλούσει τον άντρα της με βενζίνη και να τον πυρπολήσει

Το ζευγάρι έχει χάσει δύο από τα τρία του παιδιά - Η γυναίκα φέρεται να μην μπόρεσε να διαχειριστεί την απώλεια και ξεσπούσε στον σύζυγό της - Ο άνδρας διασωληνωμένος σε ΜΕΘ - Συγκλονίζει η ανάρτηση της αδερφής του

Μια απίστευτη τραγική ιστορία βρίσκεται πίσω από την επίθεση με εύφλεκτο υλικό συζύγου επιχειρηματία που τον περιέλουσε και του έβαλε φωτιά, στη Μυτιλήνη. Η μοίρα είχε χτυπήσει άσχημα την οικογένεια όταν έχασε σε διαφορετικούς χρόνους τα δύο από τα τρία παιδιά της.

Το ένα από τα παιδιά της οικογένειας πνίγηκε στη θάλασσα και το άλλο σκοτώθηκε σε τροχαίο με μηχανή. Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα εμφάνιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα εξαιτίας της απώλειας των παιδιών της μη μπορώντας να διαχειριστεί τον θάνατό τους. Όπως λένε γείτονες εξαιτίας των προβλημάτων αυτών ξεσπούσε συχνά πάνω στον άνδρα της και τον κακομεταχειριζόταν.

Πριν από λίγες ημέρες ο επιχειρηματίας, ο οποίος διαθέτει ουζερί, έφυγε από το σπίτι και εξαφανίστηκε μέχρι που επέστρεψε. Το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση μέχρι το σοβαρό επεισόδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν φέρεται να εκτυλίχθηκε στην ταβέρνα της οικογένειας, όπου η γυναίκα περιέλουσε με βενζίνη τον άντρα της και του έβαλε φωτιά.

-----

διαβάστε : 

Μυτιλήνη: Ξεσπούν οι συγγενείς του άνδρα που πυρπόλησε η σύζυγός του

-----

Το θύμα νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, καθώς κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του. Αρχικά, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου εισήχθη στη ΜΕΘ. Η διασωλήνωσή του έγινε άμεσα, καθώς φέρει μεγάλο εύρος εγκαυμάτων πρώτου, δευτέρου και τρίτου βαθμού σε λαιμό, θώρακα, πλάτη και πόδια, ενώ δυσκολευόταν να αναπνεύσει.

Λόγω της σοβαρής κατάστασης της υγείας του, έγινε η διακομιδή του στη Θεσσαλονίκη. Τα εγκαύματα καλύπτουν το 45% της επιφάνειας του σώματος του. Η γυναίκα συνελήφθη αμέσως και σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος της για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Η ίδια ανακρίνεται και αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία.

Συγκλονίζει η ανάρτηση της αδερφής του επιχειρηματία



Την ίδια ώρα, συγκλονίζει η ανάρτηση στο Facebook της αδερφής του άτυχου επιχειρηματία που το απόγευμα της Πέμπτης, η σύζυγός του, τον περιέλουσε με βενζίνη και του έβαλε φωτιά στην ταβέρνα τους, στη Λέσβο. Η αδερφή του η οποία προσεύχεται να γίνει καλά ο αδερφός της, δεν μπορεί να πιστέψει πως κι άλλο κακό χτύπησε την οικογένεια του αδερφού της.

«Δεν το χωράει το μυαλό μου όταν είδε τον αδερφό μου ότι δεν το βγάζουν από την εντατική στη Θεσσαλονίκη, πώς μπορεί ένας άνθρωπος όταν ζεις μαζί του όταν έχεις χάσει δύο παιδιά όταν έχεις περάσει τόσα να βάζει βενζίνη να τον κάψει ζωντανό. Μπορώ να φανταστώ τον πόνο που έχει αυτός ο άνθρωπος, πόσο εχει πονέσει στη ζωή του να κάνεις τόσο μεγάλο κακό είναι τόσο κρίμα. O Γιάννης έχει πονέσει τόσο πολύ, εύχομαι η Παναγία να τον βοηθήσεο να τα καταφέρει. Πόση κακία μπορεί να έχει ένας άνθρωπος; Κάποτε μου λεγε ότι μέσα σε μία μαξιλαροθήκη και τα ρούχα του και γύρισε μόνος του πόσο μπορεί να πονάει ένας άνθρωπος, Παναγία μου βοήθησέ τον θα περάσει κι αυτό».

αα

https://www.protothema.gr/

 

Διαβάστε:

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη γυναίκα στη Μυτιλήνη που έκαψε τον σύζυγό της

Μοιράσου το άρθρο!