Κοινωνία

17/03/2022 - 06:40

Μυτιλήνη: Έδωσε αίμα για τελευταία φορά. Το κάλεσμα της κας Αξιώτου

Τελευταία ημέρα σήμερα της εθελοντικής αιμοδοσίας στο Επιμελητήριο Λέσβου που διοργανώνει ο  Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης.

09:00-14:00 και 17:30-21:30 

Στην εκπομπή «Περίμετρος» της ΕΡΤ3  μίλησε η πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Μυτιλήνης Μαρία Ζερβού για τις ανάγκες που υπάρχουν σε αίμα το τελευταίο διάστημα λόγω της πανδημίας.

Στην ίδια εκπομπή (ρεπορτάζ Δήμητρα Λαχουρή) μίλησε και η Βούλα Αξιώτου που αιμοδότησε για τελευταία φορά στη ζωή της καθώς συμπλήρωσε το όριο ηλικίας. 

Κάθε φορά που δίνω αίμα αισθάνομαι μεγάλη χαρά, τόνισε στην ΕΡΤ Αιγαίου η κ. Βούλα Αξιώτου, που την Τρίτη αιμοδότησε για τελευταία φορά καθώς έφθασε το επιτρεπτό όριο ηλικίας. Περιέγραψε δε, στην κάμερα της ΕΡΤ Αιγαίου τα συναισθήματά της καθώς με χαρά περίμενε κάθε επόμενη εθελοντική αιμοδοσία για να προσφέρει ζωή στον συνάνθρωπο.

Οι νέοι πρέπει να μάς διαδεχθούν, να συνεχίσουν με ακόμα μεγαλύτερη θέρμη την προσπάθεια μας. Η προσφορά αίματος είναι το δικό μας δώρο στον άνθρωπο, είπε χαρακτηριστικά.

 

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Προέδρου και της κας Αξιώτου όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ Αιγαίου

 

 

 

πηγη: ertnews.gr

Ρεπορτάζ: Δήμητρα Λαχουρή,

Κάμερα: Γιώργος Παπαδόπουλος, View Point: Γλυκερία Σουλουγάνη

Μοιράσου το άρθρο!