Κοινωνία

26/09/2020 - 17:13

Μυτιλήνη: Χωρίς μάσκες, συνωστισμός ... Κατά τ' άλλα κλείνουν τα μεσάνυχτα τα περίπτερα

Την ώρα που η Κυβέρνηση συνεχίζει να περιορίζει την εστίαση για να «ξορκίσει» τον κορονοϊό και παρά την φετινή περιορισμένη κίνηση ειδικά στα μαγαζιά της Λέσβου και άρα τον περιορισμένο κίνδυνο μετάδοσης σε περιοχές όπως η δική μας που δεν είναι ούτε Μύκονος, ούτε Αθήνα! Την ώρα που από σήμερα προστέθηκαν στο ίδιο καθεστώς να κλείνουν από τα μεσάνυχτα, κάβες, περίπτερα και μίνι μάρκετ – ψιλικά (αλλά να ανοίγουν στις 5 το πρωί έναντι της εστίασης που ανοίγει στις 7 το πρωί) και όλα αυτά για να περιοριστεί ο συγχρωτισμός, την ίδια ακριβώς ώρα… ιδού η εικόνα έξω από σουπερ μάρκετ του Καρά Τεπέ χωρίς τήρηση αποστάσεων και με αλλοδαπούς που περιφέρονται ανάμεσα σε άλλους χωρίς μάσκες. Ταυτόχρονα, η κίνηση αλλοδαπών από και προς το πεδίο βολής ήταν μαζική.

Πρόκειται για εικόνα που εκθέτει τόσο τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά όσο και τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα ιδιαίτερα μετά τις επιστολές που έχουν λάβει από το Δήμο και την Περιφέρεια.

Η αδιαφορία της Αθήνας για τη Λέσβο του μεταναστευτικού μπορεί να κοστίσει, δυστυχώς όμως αυτό ελάχιστα φαίνεται να ενδιαφέρει.

Σημειωτέον πως σήμερα το μεσημέρι ξέσπασε φωτιά στην περιοχή κάτω από το καμπ του Δήμου στον Καρά Τεπέ από την πλευρά της θάλασσας.

 

Πηγη: 

εφημερίδα Τα  ΝΕΑ της ΛΕΣΒΟΥ

 

Μοιράσου το άρθρο!