|

Μυτιλήνη: Κάθε Παρασκευή στις 7 μ.μ. οι Χαιρετισμοί της Παναγίας στον Ιερό Ναό Αγίου Θεράποντος

SHARE

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ

Χρόνος ανάγνωσης :
1'

Ενημέρωση προς τους πιστούς της Μυτιλήνης εξέδωσε ο Ιερός Ναός Αγίου Θεράποντος σχετικά με την τέλεση των Χαιρετισμών της Παναγίας κατά την περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Όπως γνωστοποίησε ο π. Αθανάσιος Γιουσμάς, προκειμένου να υπάρχει σαφής ενημέρωση για όλους όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στη συγκινητική αυτή ακολουθία της Ορθόδοξης Εκκλησίας, οι Χαιρετισμοί θα τελούνται κάθε Παρασκευή στις 7:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Θεράποντος.

Οι Χαιρετισμοί της Παναγίας αποτελούν μία από τις πιο κατανυκτικές στιγμές της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο πλήθος πιστών που προσέρχονται για να τιμήσουν τη Θεοτόκο και να συμμετάσχουν στην προσευχητική ατμόσφαιρα των ημερών.

Ο ιστορικός ναός του Αγίου Θεράποντος στο κέντρο της Μυτιλήνης αναμένεται και φέτος να γεμίσει από πιστούς που θα παρακολουθήσουν την ακολουθία των Χαιρετισμών, διατηρώντας ζωντανή μια παράδοση βαθιά ριζωμένη στην εκκλησιαστική ζωή του τόπου.

Η ενημέρωση γίνεται ώστε οι συμπολίτες που το επιθυμούν να γνωρίζουν την ακριβή ώρα και να μπορέσουν να παρευρεθούν στην ακολουθία

 

SHARE

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε επίσης
Άρθρα απο την ίδια κατηγορία
Όλες οι προσεχείς εκδηλώσεις