Κοινωνία

23/08/2015 - 19:46

Μυτιλήνη: Κόντρες στην οδό Κομνηνάκη και... που είναι η Αστυνομία (;)

&n

bsp;Χτες το βράδυ (22/08/15) επαναλήφθηκε για άλλη μια φορά μια γνωστή αλλά δυστυχώς πάντα επίκαιρη ιστορία. Μια παρέα από ανήλικα πιτσιρίκια, τα οποία δεν μπορώ παρά να υποθέσω πως δεν έχουν γονείς, περάσανε το Σαββατόβραδο τους κάνοντας κόντρες μέσα στο κέντρο της πόλης & μάλιστα σε ένα δρομάκι μια σταλιά όπως η οδός Κομνηνάκη! Στην Αθήνα και άλλες μεγαλουπόλεις έχουν τουλάχιστον την "διακριτικότητα"(;) να πηγαίνουν κάπου πιο...βολικά. Στην παραλιακή ή σε μια εθνική οδό ίσως. Εμείς πρωτοπόροι όπως πάντα έχουμε για πίστα το κέντρο του κέντρου της πόλης και μάλιστα ένα δρόμο που κάποιοι φιλοδοξούν να κάνουν και πεζόδρομο! 

 

 

     Όσο δε, ξεκουράζονταν από τις κόντρες οι λαμπροί εκπρόσωποι της νεολαίας μας αρέσκονταν να μαρσάρουν τα μηχανάκια τους (πολλά χωρίς πινακίδα και ΟΛΑ με παράνομες εξατμίσεις και μετατροπές φυσικά) μέχρι τα ξημερώματα.  Το "ζέσταμα" μπορεί να είχε ξεκινήσει από νωρίς (22:00) αλλά το κυρίως πάρτυ ήταν μετά τις 01:00-02:00.
 
     Θα αδιαφορούσα για όλα αυτά αλλά βλέπετε είχα 3 δωμάτια με πελάτες που μου διαμαρτυρήθηκαν (με ένα από αυτά να αποχωρεί). Υποθέτω πως οι υπόλοιποι απλά δεν θέλησαν να δώσουν συνέχεια.
 
     Δεν αμφιβάλλω ούτε για μια στιγμή ότι με τις συνθήκες που επικρατούν στον νησί η αστυνομία έχει πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί από μερικά φασαριόζικα 15χρονα αλλά δεν μπορούμε να αφήνουμε τόση ασυδοσία μέσα στην καρδιά της πόλης. Τουλάχιστον τα Σαββατόβραδα που λόγω της καθιερωμένης εξόδου υπάρχει μια έξαρση σ'αυτά τα φαινόμενα θα πρέπει να υπάρχει μια αποτρεπτική αστυνομική παρουσία. Κάθε Σάββατο. Όχι ένα Σάββατο ανά τρίμηνο γιατί τότε δεν θα έχει νόημα. 
 
Ευχαριστώ,
Γιώργος Παπαδάκης
PORTO LESVOS
Κομνηνάκη 21

 

Μοιράσου το άρθρο!