Κοινωνία

31/03/2015 - 15:20

Μυτιλήνη: ξεφορτώνω όποια ώρα γουστάρω και όπου θέλω ! ! !

Η εικόνα είναι συνηθισμένη. Την συναντάμε κάθε μέρα στην Ερμού, στην Ελ. Βενιζέλου , στην Καβέτσου και σε άλλους δρόμους. Τα αυτοκίνητα φορτώνουν και ξεφορτώνουν εμπορεύματα όποια ώρα θέλουν. Και ώρα αιχμής να είναι τους είναι αδιάφορο. Αρκεί να γίνει η δουλειά τους.
 
Ο  Άρης Σπέρκος που ανέβασε τις παραπάνω φωτογραφία στο facebook σχολιάζει: Λέει λοιπόν ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης στη σελίδα του... "Μέσα στις προθέσεις μας είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των μελών μας..." Για τη βελτίωση της καθημερινότητας των υπόλοιπων δημοτών - που τυχαίνει να είναι και πελάτες τους - φροντίζουν να κλείνουν σε καθημερινή βάση κεντρικούς δρόμους της πόλης, σε ώρες κυκλοφοριακης αιχμής...
 
Ο Δημοτικός Σύμβουλος Νικόλας Κουρτζής σχολιάζει: Μιλάμε για το τριτοκοσμικό χάος με τις προμήθειες και τις φορτοεκφορτώσεις των καταστημάτων, εντός και εκτός της Ερμού, που ενώ στον πολιτισμένο κόσμο γίνονται με ειδικές άδειες και σε συγκεκριμένες ώρες κατά τις οποίες η όχληση είναι η ελάχιστη δυνατή, στην ωραία μας Μυτιλήνη γίνονται όπου να 'ναι, όπως να 'ναι και όποτε να 'ναι, ακόμα και στις ώρες αιχμής.
Ο Δήμος περιορίζεται σε πεζοδρόμηση της Ερμού (άραγε το σχέδιό του τι περιλαμβάνει για τις ώρες φορτοεκφορτώσεων;) αλλά δεν λέει κάτι για τους άλλους εμπορικούς δρόμους, οι δημότες έχουν σταματήσει να ελπίζουν και να μιλάνε και όσοι μιλάνε δεν ακούγονται. Πολλοί δε από τους παραδοσιακά «ευαισθητοποιημένους» σε θέματα ποιότητας ζωής επίσης σιωπούν. Η δε τροχαία, μόνιμα απούσα.
Μόνη μας ελπίδα πλέον, μια επίσκεψη τροχαίων από το Άλφα του Κενταύρου...
 
 --------------
  Η τροχαία απουσιάζει , ο Δήμος τι να κάνει κι αυτός... και ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης σιγά μην ασχοληθεί.
Υπάρχει τελικά ελπίδα για αυτή την πόλη ; 

Μοιράσου το άρθρο!