Κοινωνία

23/04/2020 - 11:53

Μυτιλήνη: Το ζευγάρι που νίκησε τον κορονοϊό

Με ένα θερμό χειροκρότημα - όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Π. Γιακουμή στην  εφημερερίδα "Τα ΝΕΑ της Λέσβου" -  γιατροί και νοσηλευτές του Νοσοκομείου Μυτιλήνης πανηγύρισαν το τέλος της περιπέτειας για το ζευγάρι Γιώργο και Δόξα Σπανού επί ένα μήνα περίπου με τον κορονοϊό.

Η κα. Σπανού, η μοναδική νοσηλευόμενη στο Βοστάνειο, πήρε εξιτήριο τελικά τη Λαμπροδευτέρα αφού βγήκε αρνητικό και το αποτέλεσμα του τεστ και για το σύζυγό της και επέστρεψαν στο σπίτι τους.Η περιπέτεια που ξεκίνησε από τις 22 Μαρτίου – όταν εισήχθη στο Νοσοκομείο – με συμπτώματα κορονοϊου- ενώ ο σύζυγός της είχε διαπιστωθεί θετικός χωρίς όμως συμπτώματα – και έληξε σχεδόν ένα μήνα μετά.

 

Ο κ. Σπανός σε ανάρτησή του στη σελίδα του facebook αναφέρει: 

"Είμαστε ακόμα ζωντανοί στην σκηνή με το χειροκρότημα των γιατρών και των νοσηλευτών με τον κορονοϊο αρνητικοί και οι δυο για νέο ξεκίνημα .Ευχαριστούμε Τον Θεό Τον Άγιο Ραφαιλ Τον Ταξιάρχη τους Γιατρούς τις Νοσηλεύτριες που μας ανέχτηκαν μας συμπαραστάθηκαν αγωνιούσαν και αγωνιστικαν μαζί μας .χαρήκαν με την νίκη μας χορεύοντας . Ευχαριστούμε και όλες και όλους τους φίλους που προσευχήθηκαν αγωνιούσαν και μας εμψύχωναν καθημερινά με τις πολλές εκατοντάδες μηνύματα και τηλεφώνημα .Τα καταφέραμε,ευχόμε όλος ο κόσμος να το ξεπεράσει και να συνεχίσουμε την ζωή μας με υγεια και Ειρήνη .Οσον για τους κακόβουλους που μας κατηγόρησαν δεν τους κρατάμε κακιά να ειναι καλα και να μην βιώσουν ποτε στην ζωή τους κάτι ανάλογο

Ευχαριστούμε  Γιωργος και Δόξα Σπανού"

Μοιράσου το άρθρο!