Κοινωνία

09/02/2021 - 12:39

Να γίνουμε όλοι σαν τον Θοδωρή από τη Μυτιλήνη

Από την ιστοσελίδα της Λαμίας/ lamiaole

Είναι κάποιες ειδήσεις που τις διαβάζεις και σου… σφίγγεται το στομάχι. Την ίδια ώρα ωστόσο, υπάρχει πάντα και η άλλη πλευρά, αυτή που δίνει ελπίδα! Και αυτή έχουμε ανάγκη όλοι μας να κρατάμε.

Αναφερόμαστε στη γνωστή ιστορία με την ηλικιωμένη που οι αστυνομικοί το πρωί -δείχνοντας υπερβάλλοντα ζήλο- την έγραψαν για μη-τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Για όσους δεν έχουν ακολουθήσει την ιστορία, πρόκειται για την γνωστή ηλικιωμένη που εδώ και χρόνια πουλάει την πραμάτια της στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία, έχοντας ελάχιστα έως μηδαμινά έσοδα από όλο αυτό. Η ίδια εξάλλου, όπως αποκάλυψε σήμερα, το κάνει όχι για οικονομικούς λόγους τόσο πολύ, όσο για να μην μένει μέσα στο σπίτι της, αφού έχει μείνει μόνη της, χωρίς συγγενείς.

Στην όλη αυτή μαυρίλα που μας προκάλεσε σήμερα αυτή η είδηση, άλλη τόση χαρά μας έδωσε ο φίλος μας ο Θοδωρής από τη Μυτιλήνη. Πρόκειται για τον έναν εκ των εκδηλωτικών οπαδών του Αιολικού, που είχαν ταξιδέψει από τη Μυτιλήνη πέρυσι στην πόλη μας, για τη ρεβάνς Κυπέλλου. Τότε, είχαμε προλάβει να ανταλλάξουμε μόλις λίγες κουβέντες μαζί τους. Σήμερα ωστόσο, μέσω του Θοδωρή διαπιστώσαμε πόσο σπουδαίους ανθρώπους έχουμε γνωρίσει μέσω του Lamia Ole.

Ο Θοδωρής  επικοινώνησε μαζί μας και μας ζήτησε να τον φέρουμε σε επικοινωνία με την ηλικιωμένη, προκειμένου να καταβάλλει ο ίδιος το πρόστιμο που της επιβλήθηκε! Από τη Μυτιλήνη!

 

 

Όταν δε, τον ενημερώσαμε πως οι Αρχές έχουν διευθετήσει το θέμα και η γυναίκα απαλλάχθηκε, του ζητήσαμε να μας επιτρέψει να δημοσιοποιήσουμε την κίνηση του. Ο ίδιος ήταν επιφυλακτικός, λέγοντας μας πως δεν τον ενδιαφέρει η προβολή. Ωστόσο, μας άγγιξε τόσο πολύ η κίνηση του που δεν γινόταν να μην την αναφέρουμε…

Από Θοδωρήδες έχει ανάγκη αυτός ο τόπος για να μας κάνουν να χαμογελάμε! Σε ευχαριστούμε φίλε, η κίνηση σου μας έδωσε αισιοδοξία. Και να ξέρεις πως από σήμερα απέκτησες μερικές δεκάδες φίλους στη Λαμία. Είμαστε σίγουροι πως γέμισες χαμόγελα όχι μόνο εμάς, άλλα και όσους μας διαβάζουν. Και θα είσαι ευπρόσδεκτος να ξανά έρθεις στην πόλη μας!

Να γίνουμε όλοι σαν το Θοδωρή…

Μοιράσου το άρθρο!