Κοινωνία

18/02/2019 - 11:24

Νεκρός βρέθηκε ο άντρας που είχε εξαφανιστεί στο Πλωμάρι

up

date :

Άσχημη κατάληξη για τον ηλικιωμένο από το Πλωμάρι που χθες έγινε δήλωση εξαφάνισής του. Σήμερα  όπως αναφέρει η ΕΡΤ ΑΙΓΑΙΟΥ λίγο πριν από τις 11 το πρωί εντοπίστηκε απαγχονισμένος σε χωράφι 500 μέτρα από το χωρίο. Από χθες για τον εντοπισμό του , στήθηκε μεγάλη επιχείρηση έρευνας στην οποία συμμετείχαν η πυροσβεστική, η αστυνομία το λιμενικό οι εθελοντές πυροσβέστες της Γέρας και του Πλωμαρίου

 

 

----------

αρχική ανάρτηση Κυριακή 17/02/2019

Ο 93χρονος συμπολίτης μας, κ. Δημήτρης Τ., όπως δηλώθηκε από τη σύζυγο του στην αστυνομία, εξαφανίστηκε σήμερα Κυριακή 17 Φεβρουαρίου.

Η  σύζυγός του, όταν επέστρεψε σήμερα από την εκκλησία βρήκε το σπίτι κλειδωμένο και ο ηλικιωμένος άντρας έλειπε και δεν επέστρεψε στη συνέχεια.

Το σπίτι τους βρίσκεται κοντά στην συνοικία του Αγίου Νικολάου.

Όπως ενημερωθήκαμε αντιμετωπίζει πρόβλημα ακοής και φοράει ειδικό ακουστικό.

Όποιος γνωρίζει κάτι ή τον είδε σήμερα και μπορεί να βοηθήσει παρακαλείται να επικοινωνήσει με το αστυνομικό τμήμα Πλωμαρίου στον αριθμό 2252032222

 

πηγη: http://www.plomarinews.gr/ Δημήτρης Μαλλιαρός

 

--------

Σημείωση Lesvosnews.net    Για λόγους σεβασμού στη μνήμη του θανόντα έχουμε τροποποιήσει την αρχική μας ανάρτηση / αναδημοσίευση και έχουμε αφαιρέσει τη φωτογραφία και λοιπά στοιχεία. 

Να τονίστε ότι αρχικά τα στοιχεία του θανόντα και η φωτογραφία δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη σύζυγό του. 

Μοιράσου το άρθρο!