Κοινωνία

12/02/2024 - 17:25

Όλη η Αγιάσος γέμισε αλληλεγγύη και προσφορά! Εις διπλούν ο τοίχος της καλοσύνης!

Visit Agiasos:

Όλο το χωριό γέμισε αλληλεγγύη και προσφορά!

 Ο τοίχος της καλοσύνης ξαναφτιάχτηκε το Σάββατο και τοποθετήθηκε ακριβώς στο ίδιο σημείο. Αυτή την φορά όμως έγινε εις διπλούν. Τώρα είτε στο κάτω μέρος το χωριού είτε στο πάνω θα μπορείς να δώσεις ή να πάρεις!

 Οι τοίχοι που τοποθετήθηκαν φιλοτεχνήθηκαν από το Εικαστικό Τμήμα του Αναγνωστηρίου Αγιάσου και το Εργαστήρι Κεραμικών Ακαμάτου.

--

Υπενθυμίζουμε ότι τον τοίχο της καλοσύνης άγνωστοι τον βανδάλισαν πριν από μερικές ημέρες και αμέσως ξεκίνησαν οι ενέργειες για να φτιαχτεί ξανά 

Τον τοίχο καλοσύνης είχαν δημιουργήσει το 2020 η πρόεδρος της κοινότητας Διαμάντω Ρουγκέλλη και το Visit Agiasos στο Info Kiosk που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, με σκοπό οι κάτοικοι να τοποθετούν σε αυτό το σημείο, ρούχα, είδη πρώτης ανάγκης καθώς και τρόφιμα για πολίτες και οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη

Σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα η πρόεδρος του Visit Agiasos Τούλα Μακρέλλη είχε αναφέρει:  “Ο τοίχος της καλοσύνης στην Αγιάσο …τέτοιες συμπεριφορές δεν πρέπει να μας σταματήσουν αλλά να μας δυναμώνουν. Ένα σημείο χρόνιας προσφοράς που εμείς θέλουμε να ξαναφτιάξουμε από την αρχή. Μετά την εκδήλωση του Σαββάτου 10/2 σας καλούμε όλοι μαζί να φτιάξουμε έναν καινούργιο τοίχο που θα έχει πάνω όλη την αγάπη και την δύναμη της κοινότητας”

Μοιράσου το άρθρο!