Κοινωνία

15/01/2016 - 19:08

Οργανωτικές Επιτροπές για projects ,“Λεσβιακή Αποκριά 2016: Τα Γιούνια” και “Πάσχα 2016”

Μετά τις εορταστικές εκδηλώσεις του προγράμματος “Χριστούγεννα 2015 – 16: Η Μυτιλήνη στα γιορτινά της” που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στην πόλη, η Δ/Κ Μυτιλήνης προγραμματίζει τη διοργάνωση αντίστοιχων εκδηλώσεων, στο πλαίσιο των projects “Λεσβιακή Αποκριά 2016: Τα Γιούνια” και “Πάσχα 2016”.

Τα projects θα βασίζονται σε τοπικά πολιτιστικά στοιχεία, σε παραδόσεις & έθιμα προσαρμοσμένα στις σημερινές συνθήκες, αλλά και στην καθιέρωση νέων για τον τόπο εκδηλώσεων, ώστε αφενός να χαροποιούν τους πολίτες και αφετέρου να ενισχύουν την εικόνα του νησιού προς τα έξω, με τη δημιουργία αντίστοιχων θεματικών “τουριστικών προϊόντων”.  

Για την οργάνωση και υλοποίηση των παραπάνω projects, καθώς και άλλων που θα ακολουθήσουν, θα εφαρμοστεί το γνωστό επιτυχημένο μοντέλο της σύμπραξης με τη συνένωση δυνάμεων που εγκαινιάστηκε πέρυσι, ώστε το αποτέλεσμα να είναι σαφώς καλύτερο και οικονομικότερο, από αυτό που επιτυγχάνεται όταν υπάρχει διάσπαση δυνάμεων με διακριτές πορείες.                       .   

Προκειμένου να οριστούν οι οργανωτικές και συντονιστικές επιτροπές των αντίστοιχων projects και να αρχίσει η προετοιμασία των εκδηλώσεων, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνάντηση, τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 8 μ.μ. στην αίθουσα συσκέψεων του Παλαιού Δημαρχείου (Προκυμαία Μυτιλήνης).

Προσκαλούνται όλοι οι εκπρόσωποι των φορέων και οι εθελοντές – δημότες που επιθυμούν να συμμετάσχουν ενεργά ή ακόμη και να καταθέσουν απλά την πρότασή τους, να παρευρεθούν στην πρώτη αυτή διαβούλευση.

 

Ο Πρόεδρος της Δ/Κ Μυτιλήνης,

 

Πάνος Μιχ. Πίτσιος 

Μοιράσου το άρθρο!