Κοινωνία

09/08/2023 - 21:05

Οργή κατοίκων και επιχειρηματιών για τα προβλήματα υδροδότησης στο Μόλυβο

Χωρίς λύση στο τεράστιο πρόβλημα υδροδότησης ο Μόλυβος! Εδώ και εβδομάδες τα προβλήματα συνεχίζονται ενώ τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Ο πιο σημαντικός τουριστικός προορισμός του νησιού μας έχει μείνει χωρίς νερό.

Κάτοικοι και επιχειρηματίες συγκεντρώθηκαν την Τετάρτη το απόγευμα και απαίτησαν άμεσα λύση. Δυστυχώς με βάση όσα έχουν λεχθεί οι κάτοικοι είναι στη μέση καθώς ΔΕΥΑΛ και Δήμος Δυτικής Λέσβου προσεγγίζουν με το διαφορετικό τρόπο το πρόβλημα και τις ευθύνες! 

 

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας παραβρέθηκε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου  Απόστολος Αλατζάς ο οποίος σε ανάρτησή του αναφέρει:

Γηράσκω αεί διδασκομενος

Ύστερα από τόσα χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση έμαθα ότι η ΔΕΥΑΛ δεν έχει σχέση με τους δήμους του νησιού μας . Καλό το παραμύθι σας κύριοι της δημοτικής αρχής ΔΔΛ αλλά δεν έχει δράκο. Η πραγματικότητα έχει ως εξής: Ο ΔΔΛ έχει ορίσει τα τρία από τα επτά μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΛ, τα οποία τυγχάνουν και αντιδήμαρχοι του ΔΔΛ. Ο ένας εκ των τριών είναι και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ.

Τον τελευταίο καιρό στα προβλήματα υδροδότησης που παρουσιάζονται στην περιοχή μας- Μηθυμνα-Στυψη-Ερεσο κλπ η δημοτική αρχή του ΔΔΛ ρίχνει τις ευθύνες στη ΔΕΥΑΛ βγάζοντας την ουρά της απ έξω. Κύριοι του ΔΔΛ μια χαρά κρυβεστε πίσω από το δάχτυλο σας Σήμερα στη διαμαρτυρία που έγινε στη Μηθυμνα ακούστηκε ότι κανείς δεν είχε ενημερώσει το ΔΔΛ. ΤΑ ΣΧΌΛΙΑ ΔΙΚΆ ΣΑΣ.

Μοιράσου το άρθρο!