Κοινωνία

05/02/2013 - 06:32

Ποιος φταίει;

Ποιος φταίει;

Η

φωτογραφία είναι από αναγνώστη της ιστοσελίδας.


Αν θέλετε να θαυμάσετε αυτό το αξιοθέατο  στη Χρυσομαλλούσα Μυτιλήνης η  διεύθυνση είναι Μητρελια 7 , κάτω  από την Γυμνασιάρχου Δαυίδ.


Αυτή η εικόνα είναι μόνιμη εδώ και αρκετές εβδομάδες. Το συνεργείο καθαριότητας μαζεύει τα σκουπίδια αλλά όχι τα υπόλοιπα που αποτελούν ντεκόρ της φωτογραφίας και προέρχονται προφανώς από κάποιες οικοδομικές εργασίες οικίας στην περιοχή. (πάντα σε συνδυασμό με σκουπίδια...)


Σ’ αυτή την περίπτωση η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στον «πολίτη» που έχει μπερδέψει σκόπιμα τα οικιακά σκουπίδια με τα οικοδομικά μπάζα.


Από την άλλη όμως εντύπωση προκαλεί ότι οι εργάτες καθαριότητας βλέπουν κάθε μέρα αυτό το χάλι και δεν ενημερώνουν τους συναδέλφους τους που συλλέγουν ογκώδη αντικείμενα να καθαρίσουν την περιοχή.
Το γεγονός ότι ένας «πολίτης» έκανε κάποιο παράπτωμα και βρώμισε την περιοχή δεν σημαίνει ότι πρέπει να την πληρώνουν όλοι οι υπόλοιποι.


Ασφαλώς και όλοι αναγνωρίζουμε τον αγώνα που κάνει ο  Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Κουνιαρέλλης. Χρειάζεται όμως και τη δική μας βοήθεια και αν χρειαστεί ας καταγγείλουμε και εμείς τους «πολίτες» που δεν μας σέβονται.

Μοιράσου το άρθρο!