Κοινωνία

10/08/2021 - 10:55

Πολλαπλάσιες οι φιάλες "αγάπης" για την Αγγελική

Πολλαπλάσιες οι φιάλες "αγάπης" για την Αγγελική

Υπερκαλύφθηκαν οι ανάγκες

Το ευχαριστώ της οικογένειας για την ανταπόκριση του κόσμου

Όπως ενημερωθήκαμε από τους γιατρούς και την αιμοδοσία του νοσοκομείου Μυτιλήνης έχουν συλλεχθεί 38 φιάλες αίμα και 6 ακόμα από τα Ιωάννινα, όπως και από εκείνους που πήγαν απευθείας στο ΚΑΤ.

Όλα τα μέλη της οικογένειας της Αγγελικής Μαυρογιάννη, ευχαριστούν ιδιαίτερα όλους όσοι συνέδραμαν στην δύσκολη αυτή στιγμή και μέσα σε λίγες ώρες οι ανάγκες για αίμα υπερκαλύφθηκαν.

Και μεις, μαζί με την οικογένεια, ως Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ) ευχαριστούμε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Βοστάνειου Νοσοκομείου και του ΚΑΤ αλλά και τους συντοπίτες μας και όλους τους συμπατριώτες μας σ' όλη την Ελλάδα για την άμεση ανταπόκριση τους και όσους βοήθησαν σε αυτήν την αλυσίδα ενημέρωσης-στήριξης της...Πολλοί είναι ακόμα εκείνοι που τους έχουν ορίσει ραντεβού αιμοδοσίας και αδιευκρίνιστος αριθμός άγνωστων σ΄εμάς που θα προσέρχονταν τις επόμενες μέρες...Πάντα μπορούν να συνδράμουν για τις ανάγκες και άλλων συνανθρώπων μας, καθώς το αίμα, είναι τόσο αναγκαίο...

Ευχόμαστε να πηγαίνει μέρα τη μέρα, μόνο καλύτερα...σε αυτόν τον Γολγοθά που βρήκε μπροστά της από αυτό το μοιραίο βράδυ της Παρασκευής 6 Αυγούστου.

 

Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής - ΟΛΣΑ

Μοιράσου το άρθρο!