Κοινωνία

10/07/2021 - 08:40

Πραγματοποιήθηκε η παράδοση των ειδών που συγκεντρώθηκαν για τους πρόσφυγες στο Καρά - Τεπέ (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε  χθες Παρασκευή η παράδοση των ειδών στον προσφυγικό καταυλισμό του Καρά - Τεπέ. 

Τα μέλη της ΚΝΕ έδωσαν παιχνίδια, παιδικά βιβλία και παραμύθια στις γλώσσες τους, σχολικά είδη, είδη βρεφικής φροντίδας και είδη ατομικής υγιεινής που συγκεντρώθηκαν μετά το κάλεσμα της ΚΝΕ τις τελευταίες εβδομάδες.  

Η ΚΝΕ έστειλε έτσι μήνυμα έμπρακτης αλληλεγγύης στα χιλιάδες θύματα των πολέμων και επεμβάσεων, που έχουν εγκλωβιστεί στα νησιά κάτω από απάνθρωπες συνθήκες, στοιβαγμένοι σε φυλακές, με θανάτους ακόμα και μικρών παιδιών, ως αποτέλεσμα της αντιμεταναστευτικής πολιτικής της ΕΕ, μήνυμα ενίσχυσης της πάλης για τον άμεσο απεγκλωβισμό των προσφύγων! Να μη δημιουργηθεί κανένα στρατόπεδο προσφύγων και μεταναστών στα νησιά!

Ο Νίκος Ζαχαρόπουλος μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, δήλωσε μεταξύ άλλων: "Πρέπει να δυναμώσει η πάλη και η διεκδίκηση του ελληνικού λαού των άλλων λαών της περιοχής, η κοινή πάλη των εργαζομένων ντόπιων και προσφύγων για να απεγκλωβιστούν αυτοί οι άνθρωποι, συγκρουόμαστε καθημερινά, παλεύουμε καθημερινά, ενάντια στην πολιτική που τους έχει καταστήσει θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων, ενάντια στις ΗΠΑ την ΕΕ, απέναντι στο ΝΑΤΟ. Είμαστε σίγουροι ότι οι λαοί θα νικήσουν.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας σε όλα τα θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων, στους πρόσφυγες".

Εκ μέρους του ΚΚΕ παραβρέθηκε η Μαρία Κομνηνάκα, βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ. 

 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

902.gr

Μοιράσου το άρθρο!