Κοινωνία

18/10/2022 - 09:24

Πράξη αλληλεγγύης στον Πολιχνίτο (φωτο)

Όλοι θυμόμαστε την τραγική ιστορία στον Πολιχνίτο πριν από μερικές ημέρες με την πράξη εκδίκησης και την φωτιά με έναν νεκρό. Υπενθυμίζουμε οτι λόγω διαφορών μεταξύ αδελφών, που φαίνεται πως είχαν διασαλεύσει την καθαρότητα των σκέψεων ενός 71χρονου, ο οποίος έχασε τελικώς την ζωή του τα ξημερώματα στον Πολιχνίτο, μετά από έκρηξη στο μαγαζί του αδελφού του, στο οποίο εισέβαλε με το αυτοκίνητο του.

Στο κέντρο του Πολιχνίτου όλες αυτές τις μέρες τα αποκαΐδια και τα μπάζα από την καταστροφική φωτιά παρέμειναν στο μαγαζί και ο ιδιοκτήτης του αντιμετωπίζοντας οικονομικό πρόβλημα και έχοντας να διαχειριστεί την οικογενειακή τραγωδία δεν είχε την δυνατότητα να τα απομακρύνει. 

Η νεοσύστατη Ομάδα Δασοπυρόσβεσης Δ.Ε. Πολιχνίτου την Κυριακή ξεκίνησε τον καθαρισμό και την αποκατάσταση των ζημιών.  Την πρωτοβουλία αγκάλιασε και το προσωπικό Καθαριότητας του Δήμου Δυτικής Λέσβου που συμμετείχε επίσης εθελοντικά.

 

Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους!

Ένα δυνατό μήνυμα από τον Πολιχνίτο. 

Η ανακοίνωση από την Ομάδα :

Την Κυριακή 16/10/2022 μετά από πρόταση μέλους της νεοσύστατης ομάδας Δασοπυροσβεσης Δ.Ε. Πολιχνίτου, την θετική απόφαση των μελών, και συνεννόησης με τον άτυχο συγχωριανό μας, η ομάδα προχώρησε στον καθαρισμό του κτιρίου με προσωπική εργασία και οχήματα. Ευχαριστούμε τον Δήμο Δυτικής Λέσβου για την εθελοντική προσφορά δύο εργατών και ενός φορτηγού.

 

(φωτογραφίες από Γιώργο Καρακλά - μέλος της Ομάδας)

Μοιράσου το άρθρο!