Κοινωνία

29/10/2013 - 14:12

Προσφορά φαρμάκων

Η

Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος τον  Οργανισμό «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου», Αναστασία Αντωνέλλη, επισκέφθηκε σήμερα το Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου παρουσία και του τ. Διοικητή, κ. Δημήτρη Κατσιφαράκη, παρέδωσε στο νέο Διοικητή του κ. Βασίλη Μουζάλα, φάρμακα, που συνδημότες μας προσέφεραν στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Λέσβου. Τα φάρμακα αφορούν:  Νεφροπαθείς που κάνουν αιμοκάθαρση,  ασθενείς σε ανοσοκαταστολή, ασθενείς με καρκίνο,   αντιεμετικά για ασθενείς που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία,  ανοσορρυθμιστικά, καθώς και  ινσουλίνες για διαβητικούς.

Η κα Αντωνέλλη, δήλωσε σχετικά:

«Έχουμε τονίσει κατ’ επανάληψη, ότι την δύσκολη τούτη εποχή για να την «παλέψουμε» είναι απαραίτητη η συνεργασία όλων με όλους. Κάνοντας σήμερα πράξη για άλλη μια φορά τη θέση μας αυτή, παραδίνουμε φάρμακα, που εμείς στο Κοινωνικό μας φαρμακείο δεν έχουμε άμεση ανάγκη, προκειμένου να βοηθήσουμε την καλή λειτουργία του Νοσοκομείου μας, προς όφελος των συνδημοτών μας.»

Ο Διοικητής του Βοστάνειου Νοσοκομείου κ. Μουζάλας ευχαρίστησε την κα Αντωνέλλη για την προσφορά αυτή και από την πλευρά του τόνισε την διάθεση συνεργασίας και αρωγής εκ μέρους του Νοσοκομείου στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν οι άποροι και ανασφάλιστοι δημότες που καταφεύγουν στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου.

 

Μοιράσου το άρθρο!