Κοινωνία

22/10/2013 - 10:10

Πρόσκληση για δημιουργία Εθελοντικής Ομάδας Αιμοδοσίας στην Αγιάσο

yle="text-align: justify;">Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ,

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΛΕΣΒΟΥ

ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤHΣ ΑΓΙΑΣΟΥ
ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΕΙΟ ΑΓΙΑΣΟΥ ΤΟ    ΣΑΒΒΑΤΟ   26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  ΣΤΙΣ    6 Μ.Μ.
παλιούς και νέους Εθελοντές, για να δημιουργήσουμε ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΓΙΑΣΟΥ .

  •  Με την Κοινωνική αυτή Πρωτοβουλία θα λειτουργήσει και στην Αγιάσο   Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών όπως λειτουργούν σε όλες τις άλλες κωμοπόλεις της Λέσβου.
  •  Όταν προκύψει έκτακτη ασθένεια ή ατύχημα δεν μπορούμε να βοηθήσουμε άμεσα τον δικό μας άνθρωπο , αφού το αίμα που θα δώσουμε χρειάζεται 2-3 μέρες για να ελεγχθεί .Επομένως στα ψυγεία του Νοσοκομείου πρέπει πάντα να υπάρχουν  ελεγμένες μονάδες αίματος για κάθε έκτακτη ή τακτική ανάγκη .
  • Όσοι προσφέρουμε αίμα μόνο για συγγενείς ή φίλους , δεν έχουμε αργότερα δικαίωμα να το ζητήσουμε για μας  ή το περιβάλλον μας , ενώ αν ανήκουμε σε ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ μπορούμε να το διαθέσουμε .
  •  Αχρείαστο να είναι , αλλά επειδή δυστυχώς  συμβαίνει να χρειάζεται, ας προνοήσουμε. Ας προσφέρουμε στο συγγενή στο φίλο ,στο συνάνθρωπο, ζωή και ελπίδα.
  • Σας περιμένουμε για συζήτηση και απαντήσεις  σε οποιαδήποτε ερωτήματα  σας κάνουν να διστάζετε, ενώ είναι δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία και ο ανθρωπισμός  σας .
  •  

  -  ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
-    ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΛΕΣΒΟΥ
-    Αιβαλιώτου Μαρία, Κουτσκουδής Παναγιώτης Δημ.Υπάλληλος, Κοτσώνης Βασίλης Γιατρός Ογκολόγος, Μακαρώνης Βασίλης Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων, Μαριγλής Σταύρος Καθηγητής, Πριονάς Χρήστος Πρόεδρος Κυνηγετικού  Συλλόγου Αγιάσου , Ρουγκέλλη Αδαμαντία Νοσηλεύτρια, Τουρβαλής Ευάγγελος Οφθαλμίατρος , Χατζηγιάννης Τάσος Δικηγόρος.

Μοιράσου το άρθρο!