Κοινωνία

28/08/2020 - 12:42

Προσωρινά αποτελέσματα στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Δήμων Λέσβου - Όλα τα ονόματα

Εγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Δήμων Μυτιλήνης & Δυτικής Λέσβου ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

Αναρτήθηκαν πριν από λίγο στην ιστοσελίδα του  ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ  τα προσωρινά αποτελέσματα εγγραφών στους Παιδικούς / Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Λέσβου.

Τα αποτελέσματα αφορούν τις αιτήσεις  εγγραφής βρεφών και νηπίων στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς για το σχολικό έτος 2020-2021 που είχαν υποβληθεί ηλεκτρονικά.

Σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι έχουν  καταταγεί στην προσωρινή λίστα παιδικών σταθμών, θα πρέπει να αποστείλουν τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά και στη συνέχεια θα εκδοθεί η λίστα με τα οριστικά αποτελέσματα.

 ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  1. Αν  η κατάταξη εξασφαλίζει την είσοδο των νηπίων σε κάποιο σταθμό που έχει δηλωθεί, θα πρέπει να σταλούν όλα τα δικαιολογητικά που ορίζει η παρούσα ανακοίνωση, ταχυδρομικά σε κλειστό φάκελο έως και 30/6/2020 (σύμφωνα με τη σφραγίδα ταχυδρομείου) στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ-Αγ. Ειρήνης 10, Μυτιλήνη, 81100- Με την ένδειξη «ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΒΡΕΦΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΩΝ 2020-2021». Έπειτα από τον έλεγχο των δικαιολογητικών θα υπάρξει ανακοίνωση με τα οριστικά  αποτελέσματα.
  2. Σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ. 5 του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών εφόσον υπάρξουν κενά στους σταθμούς μετά την επιλογή των νηπίων γίνεται αναπλήρωση από τις επιλαχούσες αιτήσεις που έχουν κατατεθεί. Εξαίρεση μόνο μετά από έκθεση της Κοινωνικής Υπηρεσίας και μετά από απόφαση του Δ.Σ του Συνδέσμου Κ.Π. & Α. Δήμων Μυτιλήνης & Δυτικής Λέσβου.
  3. Στην αρχή του σχολικού έτους προσέρχονται τα νήπια που επανεγγράφονται, ενώ σταδιακά προσέρχονται τα νήπια που εγγράφονται για πρώτη φορά κατόπιν συνεννόησης με την Δ/ντρια του σταθμού. Η προσαρμογή είναι σημαντική για την συναισθηματική ασφάλεια των νηπίων.
  4. Σύμφωνα με τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών άρθρο 7 οι Παιδικοί Σταθμοί λειτουργούν από 1 Σεπτεμβρίου έως 31 Ιουλίου.
    • Τον μήνα Αύγουστο οι Παιδικοί Σταθμοί διακόπτουν τη λειτουργία τους.
    • Επίσης οι Σταθμοί δεν λειτουργούν:
      • Από 24 Δεκεμβρίου έως και 6 Ιανουαρίου
      • Από την Μεγάλη Πέμπτη έως και την Κυριακή του Θωμά
      • Τις επίσημες αργίες και τοπικές γιορτές
  5. Όσοι από τους γονείς δεν προσκομίσουν για οποιονδήποτε λόγο φορολογικά στοιχεία οι αιτήσεις θα είναι ελλιπείς οπότε και θα απορρίπτονται.
  6. Αιτήσεις γονέων που συμπεριλαμβάνονται στις οριστικές λίστες των ωφελούμενων μητέρων για εισαγωγή των παιδιών τους σε παιδικό σταθμό μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ (ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί) και έχουν συγχρόνως καταθέσει αίτηση και για τους σταθμούς του Συνδέσμου Κ.Π. & Α. Δήμων Μυτιλήνης & Δυτικής Λέσβου, θα διαγράφονται από τις λίστες του Συνδέσμου Κ.Π. & Α. Δήμων Μυτιλήνης & Δυτικής Λέσβου. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις που οι γονείς αιτιολογημένα ζητήσουν την παραμονή τους στις λίστες του Συνδέσμου Κ.Π. & Α. Δήμων Μυτιλήνης & Δυτικής Λέσβου.
  7. Κοινωνικά περιστατικά που δεν εντάσσονται σε κάποια από τις προαναφερόμενες κατηγορίες θα εξετάζονται από την κοινωνική υπηρεσία του Συνδέσμου Κ.Π. & Α. Δήμων Μυτιλήνης & Δυτικής Λέσβου.

 

Οι λίστες με τα αποτελέσματα για όλους τους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Λέσβου - Κλικ στους συνδέσμους για να δείτε τα ονόματα:

 

Μοιράσου το άρθρο!