Κοινωνία

21/08/2012 - 10:30

Πρόταση για συμπαράσταση στη Χίο από μέλος του Εμπορικού Συλλόγου

Πρόταση για συμπαράσταση στη Χίο από μέλος του Εμπορικού Συλλόγου

&n

bsp;

Προς: τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης
   Αγαπητοί συνάδελφοι
 Με αφορμή την παρατεινόμενη  καταστροφή στη γειτονική Χίο και δεδομένου του ότι κι εμείς θα επιθυμούσαμε τη συμπαράσταση όλων αν κάποια στιγμή βρεθούμε σε ανάλογη κατάσταση, προτείνω το πρωί της Τρίτης 21 Αυγούστου 2012 να προχωρήσουμε δημόσια σε κάλεσμα μετάβασης των μελών μας στη γειτονική νήσο με το πλοίο που αναχωρεί στις 21:00, με παράλληλη ανακοίνωση πως το Δ.Σ. μας παροτρύνει τα μέλη του να κρατήσουν τα καταστήματά τους κλειστά την επόμενη μέρα Τετάρτη 22 Αυγούστου, μιας και αυτά θα βρίσκονται στη Χίο. Η επιστροφή μας στη Μυτιλήνη μπορεί να γίνει τα ξημερώματα της Πέμπτης.
 Είναι σαφές πως δεδομένου του ότι ελάχιστοι από τους εμπόρους της Μυτιλήνης διαθέτουν την απαραίτητη γνώση αντιμετώπισης πυρκαγιάς ευρισκόμενοι στο μέτωπο αυτής, η μετάβασή μας στον τόπο της καταστροφής θα συνδυαστεί με προγραμματισμένη παρουσία μας σε περιφρούρηση των κατοικημένων περιοχών που κινδυνεύουν.
 Ας χάσουμε τα έσοδα της μιας ημέρας, προσδοκώντας  οι συνάνθρωποι-συνάδελφοί μας στη Χίο να κερδίσουν δύναμη από τη φυσική μας παρουσία.
                                                                              Με εκτίμηση
                                                                    Ευάγγελος Φραγκουλάκης
                                                         Μέλος  Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης 

Μοιράσου το άρθρο!